Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 15 December 2010

SP 500 várakozás

Megismételni tudom a késő délutáni megjegyzésben leírtakat. Várakozásom, hogy elindul egy harmadik megnyúlt hullám délnek (10 perces chart-nem tudok ábrát rakni róla), elsődleges célára 1.230 magassága, majd oldalazás. (Másodlagos célár, ha a megnyúlás nagyobb lenne 1.222). A célár nem azonos időtávot jelöl a korábban leírtakkal!
Naposon a tegnap előtti shooting star / hullócsillag gyertyaalakzat megerősítére került, trendforduló következik.

Napos chart:

SP válasz - megjegyzésben foglalt kérdésre



A fenti ábra szerintem egyértelműen megmutatja, hogy miért kiabáltak már oly sokszor a tapasztalt elemzők farkast. Ebben az emelkedésben számtalan lehetőség van, arra, hogy ciklust határozzunk meg, mindegyik jó lehet, de valójában egyik sem az igazi. Én hármat tettem most fel, ami nálam a legnagyobb oddszal fut.

Én nem keresem még a C hullámot, mert nem tudom, hogy egyáltalán elértük e a harmadikat, akkor pedig az ötödik még nagyon messze van. Véleményem szerint, a legvalószínűbb scennárió, hogy most egy negyedik hullámban vagyunk.


OTP, Bux

Nem felejtettem el a fenti két instrumentumot, de a mai mozgás alapján sok értelmeset nem tudok róluk mondani. A korábbi célárak, elemzések az irányadóak.

RICHTER - kitekintés - folytatás

Richter - kitekintés 1.
Az első célárat gyorsan elérte, majd vissza is fordította, szvsz csak átmenetileg, folytatódhat az esés.

30 perces chart:



MTelekom - várakozás 2010.12.16-től

Korábbi elemzés : MTelekom
Lefelé 500 erős ellenállás, legkésőbb szerintem az a szint fogja meg az esésben. Jelenlegi árak még célzóna környékének tekintem, de láthatóan nincs jele a fordulatnak.

Napi chart:





EGIS - kitekintés - folytatás

Az új mélypont miatt módosítom az előre jelzést. A korábban jelzett célár Alt verzióként kezelem. Új célár: 20.720-20.800. Előtte esélyes  a 20.450-es célárról a lefordulás.
Korábbi elemzés: Egis kitekintés 1

Órás chart:


Napos chart:


A jelölt csatornában oldalazásra lehet számítani!