Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 22 January 2013

OTP - heti - fraktálok

Itt az OTP fraktálos, heti ábrám. Jó volt korábban a következtetés, hogy benne lehet egy felfelé kör. A kék négyzet szerinti utolsó fel a korrekció után szvsz még benne lehet.  Ha így lesz és nagy esés jön, akkor őszintén szólva nem tudom milyen számozást használjak, sőt sokáig nem fogom tudni... no sebaj, ezen a szinten ritkán számozunk. Egyenlőre sok variáció van a piacban, sajnos.


OTP - gyors

Két csatorna tető találkozásához ért az OTP, foghatja az estést. Az esés karaktere naposon egy A hullámra emlékeztet.

OTP napos chart:




Bux

Ugyanaz a helyzet,  mint az OTP-nél. Időben sokkal nagyobb korrekcióra számítok. Egyenlőre azt is belelátom, hogy csak most alakult ki egy utolsó 4-5, azaz tegnap lett csak meg a csúcs, igaz záróban, amit feltételesen kell kezelni. Természetesen flat is lehet. 

Bux napos chart


OTP

A tegnapi mozgásból sokat nem szabad levonni, egyenlőre - főleg a záróval - a flat verzió néz ki befutónak. Ha dZZ lesz a b hullám, akkor elérhetőek a jelzett zónák, ha normál flat, akkor nem megy fel odáig, előtte esik egyet. Figyelem még azt a verziót, hogy egy LD megy-e esetleg lefelé, vagy a flat a hulláma alakulgat csak ki, mert időben nagyon előre lenne ez a korrekció, naposon is látható korrekcióra számítok, ami fut, az egyenlőre nem látható.

OTP napos chart:


OTP órás chart: