Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 9 July 2012

Bux - várakozás

Bux esetében emelkedés jön holnap, nagy az esély rá, az RSI ebbe az irányba mutat. A kérdés meddig lesz az emelkedés. A lefelé jövet egy ZZ, korrekciós alakzat, a felfelé körből egyenlőre nem tudok számolni célárat, talán holnap kialakulhat egy trendmozgató alakzat, ami segít majd.

Bux órás chart:


OTP - várakozás

Megnéztem a 10' ábrát, a piros alternatíva tűnik győztesnek, a számozást beírtam az ábrába. Nem egyértelmű számomra, hogy a ZZ-nek látszó alakzat b hullámának c alhulláma pontosan melyik running flat, de talán mindegy is, az alakzat egy ED-vel érhetett véget. Nem elég likvid a papír, hogy lemenjek kisebb tf-re a pontos beazonosítás miatt. Az ED kiindulási pontja azért lenne lényeges, mert odáig mehet fel a piac, gyorsan, lendületből. Az ábrán a minimum zónát jelöltem. Érdekes a mai nyitó rés, ha holnap réssel nyit, amire esély is van, kialakulhat egy sziget alakzat, ami erős bull jelzés lenne 10' tf-n.

OTP 10' chart:


OTP - a bull verzió

Annyira negatív volt a hangulat, hogy egy verziót hetes vonatkozásban nem tettem fel. Amikor minden várakozás ellenére felfelé tört ki a megrajzolt, TA szerinti hsz-ből a piac. Pirossal jeleztem, így kerek a történet.


USD - nyugodtan a partvonalon

Nem teszek fel most elemzést, várok. A négyzettel jelölt forma, számomra egy szép flatnek tűnik, melynek C felfelé tartó hulláma még vszinű nincs kész. A csúcsnál lévő kiszúrás miatt nehéz számolni, hogy mi az az ideális szint, ahová felmehet a piac, egyébként is a devizákkal nem veszik annyira komolyan a fibo szintket.

USD/HUF 8H chart: