Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 26 May 2013

OTP - gyors

Lehet nem lesz időm mélyebb elemzést feltenni, ezt az előző poszt alá írtam megjegyzésként. Aki olvas, mindent ért, a vonatkozó havi chart több helyen fent van.

"A csúcs 70-80%-ra teszem (főleg OTP), hogy jelenleg még nincs bent, nagy az esélye főleg a bankpapírnál, hogy két új csúcs lesz még. Egy kicsi, a jövő héten és egy nagyobb cca. 3-7 héten belül, melynek célzónája a mutatott magasabb zóna lehet.

Miért gondolom mindezt?
Mert nem jött a várakozásoknak megfelelő karakterjegy és naposon az RSI befeszült a bull zónába, átlépett egy határt, aminek a fordulatnál már kicsi esélye van. Nem jó a "right look". A hetesen az ék felső szárát inkább csak érintette a piac, miközben a forgalom sem volt egyértelműen magas, igaz magasabb volt, de túl sok a határeset.

Forgalom, rsi, fordulós gyertya hiánya. Inkább csak lassulás van, mint fordulat magasabb szinten. Szvsz (OTP) jön egy új csúcs, majd esélyes, akár egy éles korrekció, majd új csúcs.

Marad a havi szinten feltett magasabb zónás célár 5400-5500 környéke. Valahol ott a certi kiütési pontja, azaz szvsz ki fogja ütni..."