Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 20 September 2019

OTP

Annyira egyértelmű, hogy talán éppen ezért nem fog megvalósulni az esés, vagy mégis? Erős ellenállás előtt a piac, miközben egy ék is formálódik egy befejezéshez közel álló impulzus végén. Ebből akár egy nagyobb esés is jöhet, de kevésbé elrugaszkodva a valóságtól (jelenleg elérhető objektív tényezőktől) egy kisebb korrekció esetében is lejöhet a bankpapír a 12.550-es, vagy a 12.400-as szint környékére. A további mozgás lehetőség, de egyelőre nincs megfelelően objektív adat az alátámasztására. Megfelelő stop esetén az RR jónak tűnik.
 
 
 

Tréning - 2019

Korábbi kéréseiteknek megfelelően kitűztem egy tréning időpontot az őszre, a szükséges információk a Tréning - 2019 oldal alatt olvashatóak.
 
Amennyiben kérdésetek van, szívesen válaszolok rá a jól ismert emailcímen: Drian875@gmail.com, vagy ha a téma közérdeklődésre tarthat számot, akkor az aloldal alatt is nyugodtan megírhatjátok. (A spam szűrés miatt a megjegyzések időben elcsúszva jellenek meg! Tapasztalatom szerint érdemes Chorme-t használni, mert a másik két nagy böngészővel időnként problémák jelentkeznek).