Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 16 June 2011

MOL - várakozás

Szépen, telibe, ahogy vártam. Charlie kedvéért :o), megnéztem még egyszer, akár így is lehet az 1-2 jelölése. Az indikátor szerint van még ereje az esésnek, majd jöhet a korrekció. Napos ábra! A korrekció nem lesz majd olyan gyors, mint a lefelé jövet!


MOL napos chart:

Bux1112 várakozás - csütörtök

A tegnapi nap egyértelműen lefordult az index, kiesett a korábbi zónából. Ennek két oka lehet, az egyik a Twer által is említett verzió, a másik, hogy megkezdődött az 5. hullám. A csökkenést a MOL árfolyamának változása okozta, érdekes, hogy az Elliottos szerkezet készen állt, megjött a hír és elindult a papír a várt zónába.

MOL napos chart:


A tegnapi esésnek impulsive jellege volt, a forgalom megnőtt, lehetséges, hogy a lefelé tartó 5. hullám 3. alhullámát láttuk. Ha ma oldalazás jön, akkor az ábrán látható területre mehet vissza az index, azonban nem tudom egyértelműen kijelenteni, hogy az esés befejeződött, mert a jelenlegi szerkezetekből óráson számolt célár, nem egyezik meg a napos célár várakozásaival, lehet, hogy csak a a 3. megnyúlt hullám 3. alhullámát látjuk(?!)

Bux1112 órás chart:


Bux1112 napos chart:



Várakozás: A több lehetőség közül jelenleg a nagyobb esélyt, annak adom, hogy a mai nap oldalazás és egy kicsi korrekció lesz (23.480-ig), majd a korrekció végével folytatódhat az esés.
(Nem töltöttem el elég időt az elemzéssel, nem tudom határozottan kijelenteni, hogy az 5. hullámot látjuk lefelé és nem egy korrekciós hullámot)