Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 8 March 2011

Várakozás - OTP 10. hét III.

Az OTP mai mozgása teljesítette az elvárásokat, új low, a 120 napos mozgóátlag alá benézett, majd jöttek a vevők, így a várakozások szerint az átlag meg is fogta az esést. Több napos vonatkozásban emelkedést várok az ábrában kék kockával jelzett szintig. 
Legnagyobb valószínűséggel az emelkedés három hullámban történik majd meg, első lépésben min. 5.560 fölé, de valószínűleg 5.660 alá, ahonnan lefordulás, minden bizonnyal ez holnap bekövetkezhet. A holnapi mozgást nagyobb eséllyel a piros négyzetben képzelem.

Órás chart:

Ábrák

Bux órás ábrák:




Fő kérdés, hogy a kék négyzetben lévő hullámokat minek tekintjük. Az Alt háromszög számozása bear verziónak megfelelően történt. Alábbiakban egy Alt verzió, de a belső mozgások szerkezete miatt csak nehezen tudom elképzelni.






Visszatérve az első ábrára, sok verzió adott még. A kék négyszögben lévő hullámok és a bux1112 eltérő képe alapján sok egyéb verzió is felállítható. Egyenlőre, mivel az esés is három hullámból áll, akár az első hármas is lehet A pontja a háromszögnek és ebben az esetben felfelé várható a kitörés. Pirossal jelölöm az alábbi ábrán.


Jelenleg egy dolgot figyelek: felfelé tartó három hullám teljesülését. (megjegyzem SP-ben is ez a várakozás a tegnapi mélypontról), a második ábrán a kék vonal átlépését, mert ha megtörténik, akkor az esés 1-2-1-2 ábrán látható verzióját azonnal eltörli. A péntek óta tartó mozgás (azóta többször a top5 táblát is láttam) inkább olyannak tűnik, hogy a shortosok "szívatják" magukat, néha józanul néha pánikszerűen zárva a pozikat, majd később újra nyitják. Minden irányba impulse jellegű mozgások is azt a verziót támasztják alá, hogy valamilyen korrekciós szerkezetben vagyunk, talán Mr. T. képes megmondani, nagyobb valószínűséggel, hogy milyenben.
Tudjátok a nagy C hullámom még mindig hiányzik :o) Az ábrát elnézve nem nagyon hiszem, hogy mostanában megtalálom :o) Csak óvatosan a kereskedéssel!

Várakozás OTP - 10. hét II.

A papír mozgása a várakozások szerint alakult. Nem lett új low, de ez még kedden bekövetkezhet. A délelőtti időszakban esés, amit várhatóan a 120 napos átlag megfog, majd lehet egy kis fordulat.

Órás chart: