Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 27 April 2013

EUR

Az EUR/HUF kereszt esetében további forint gyengülésre lehet számítani. Hasonlóan a dollárhoz, lehet, hogy a negyedik hullám nincs készen, de ezt most nem tudjuk megmondani. Szerintem az 5. majd 310 fölé fogja vinni az EUR-t.

EUR/HUF napos chart:



Lapozz vissza! Folyamatosan mennek fel az elemzések!

Richter napos

Nem mélyedtem el most sem a gyógyszertár chartjába, az első megérzést számoztam tovább. Mivel exp. flatnak néz ki a korrekció, a korábban jelölt zónába nagy eséllyel nem megy fel, ezért lejjebb húztam a várakozásomat. Nehéz pontosat mondani, de nagy eséllyel az előző negyedik szintjének kivétele a legtöbb esetben megtörténik, ezt jelöltem. Célár 35.000+ lehet.

Richter napos chart:

Lapozz vissza! Folyamatosan mennek fel az elemzések!

MTelekom

Bizonytalan vagyok az Mtelekommal kapcsolatban, először azt gondoltam, hogy egy impulse indult el délre, de az órás chart alapján inkább dZZ-nek nézem. Naposon van egy MA9 feletti horog, ráadásul 40 felett maradt az RSI, ez azt jelenti, hogy felfelé kell gondolkodnom, azaz marad az, hogy lesz felfelé még egy hullám, de a korábban felrajzolt magasan lévő zóna elérésében már nem hiszek, inkább a korábbi csúcs környékére való visszatérésben, azaz 430-ban.

MTelekom napos chart:


Lapozz vissza! Folyamatosan mennek fel az elemzések!

USD - napos

A dollár napos ábráján, csak egy felfelé haladó erős mozgás látszik. A fibo vonalak 61,8 vagy 78,6 lehetnek a következő ellenállások, amik megállásra kényszeríthetik. Belső szerkezet naposon nem látszik, a korábban számolt és említett 234-35 környéke inkább a felső zónához tartozik, azaz a 78-as fibohoz. Oda mutat egy hsz b hullámának számolt ára is, érdemes lesz a következő két-három napban figyelni erre.

USD napos chart:

Lapozz vissza! Folyamatosan mennek fel az elemzések!

OTP - napi

Az OTP napi chatjáról nem tudok sok újat mondani, a felrakott verzió továbbra is él, sőt az oldalazással erősödött. Ez az oldalazó gyertyaalakzat a trend folytatására utal, azaz az emelkedés folytatására, nagy eséllyel.

OTP napos chart:


Lapozz vissza! Folyamatosan mennek fel az elemzések!

USD - hetes

A dollár hetes ábráján beszámoztam az elképzelésemet. Figyelem, nem utal a számozás a trendszintre! A kérdés bennem legfőképpen az, hogy a mostani emelkedés már impulse 5. felfelé, vagy csak a 4. b alhulláma. Térben szépen megvolt a korrekció, azonban időben nagyon rövidnek tűnt. Egyenlőre erre a kérdésre nem tudok választ adni.

Érdemes figyelni a dollárra, mert a következő időszakban van esély egy sávban történő mozgásra, melynek felső határa 240-245 környékre lehet, az alsó, alakzattól függően 222, ez a sávban való mozgás akár az év végéig is kitarthat, de pár hónapig szerintem mindenképpen. Érdemes ezt a lehetőséget folyamatosan figyelni, de nyilván, mint mindig ez nem az egyetlen!

USD/HUF kereszt hetes chat:


Lapozz vissza! Folyamatosan mennek fel az elemzések!

OTP - hetes

Hetesen szépen rajzolódik az ED. A hét mozgása, az oldalazás, szerintem további emelkedést jelent, egyszerűen nem tudott esni a papír, jól tartotta magát.

OTP hetes chart:


Továbbra is azt gondolom, hogy reális esély van 5.000 elérésére. Ráadásul egy csatorna tető is ott van, ami az összes emelkedést fogta 2008 óta. 

Ismétlem, ez is csak egy alternatíva és mindig több verzió van!