Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 27 November 2011

OTP, BUX és BUX1212 - várakozás a 48. héttől

A 48. hét az utolsó, ha vége, visszaállok a normál menetrendre, az április előtti verzióra gondolok.

Rövid elemzést teszek most közzé, elsősorban napi grafikonok alapján, melyek reményeim szerint kitartanak a jövő hét végéig. A napi grafikon egyben azt is jelenti, hogy napon belül akár nagy spike is lehet lefelé, anélkül, hogy a várakozást felülírja.

Bux esetében továbbra is azt gondolom, hogy (C) hullámban vagyunk, ezért felfelé több hely van, mint lefelé. A felfelé út két módon is elképzelhető. Az egyik, hogy egy tiszta szerkezet megy felfelé, ebben az esetben 18.500 környékéig is juthat (figyelem, ha a hét elején újabb mélypontra megy, akkor ez az érték csökkenhet, illetve napos alapon mondott zóna, azaz szélesebb) a harmadik hullámban. A másik lehetőség egy ED, ebben az esetben a szentiment folyamatos hullámzására lehet számítani. Egy kicsivel nagyobb eséllyel talán az lesz a megoldás.

Bux napos chart: 


Hamarosan vége a Bux1112-nek, érdemes nézni a Bux1212 garfikonját. Napos ábrán felfelé van nagyobb tér, napon belül egy esés még beleférhet.

Bux1212 napos grafikon:

Az OTP esetében is áll a két lehetőség, sőt talán az ED-re itt nagyobb esélyt adok, mint a buxnál. Természetesen beleférhet egy újabb mélypont, de míg nem megy be 2.700 alá, az emelkedésre adok nagyobb esélyt.

OTP napos ábra:


Tudom, hogy szörnyű hírek vannak a piacon és mindenki valami óriási esésben gondolkozik, az emelkedés ilyenkor az ördög való gondolat, melyet tűzzel vassal irtani kell, ennek ellenére én ezt látom a grafikonon, más lehetőséget nem nagyon. A csökkenésre a legnagyobb esélyt az jelentené, ha még mindig (B) hullámban vagyunk, de erre egyre kisebb lehetőséget látok. Minden más gondolat, csak az ábra megerőszakolása lenne, ezért amíg nem törik a bull verzió nem foglalkozom vele.

A jövő héten nagyon-nagyon korlátozottan leszek, elemzésekre, nagy gondolatokra kicsi esélyt látok, nem mondom, hogy ha véletlenül lesz rá időm, nem kommentelek, de el fogok tűnni az éterből, ne csodálkozzatok! Ezért kérem a fiúkat (Lacika, Charlie, Naitssz, Twer, Imi-boy, IC, Mr. T, Ras), akik már mélyebben járnak az elméletben, hogy  segítség a többieket!