Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 20 March 2013

OTP

Naposon az OTP-t a bull támasz fogta.

OTP napos chart:


Egyenlőre nem tudom kizárni, hogy az ábrán látható rész, nem egy speckó ZZ. A felszúrásnál és a leszúrásnál is volt hír a piacon. De ha nem is ZZ, akkor is, a korrekciós csatornából nem lépett ki a piac.

OTP napos chart:


Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy itt most nagyon bull a piac, de hetes szinten egyenlőre 60 felett van az RSI, úgy hogy 70 körül fordult. A korrekciós csatorna törése nem valósult meg, sőt egyenlőre egy korábbi negyedik hullám szintje alá szúrt be, ezért nem árt óvatosnak lenni. Túl sok verziót tudok most felírni,  nem érdemes megtenni, várni kell, amíg erős jelet nem kapunk.

Óráson a reggel felrakott verziót kicsit módosítom. A felfelé menet még mindig lehet a b hullám c alhulláma. Van egy nagyon távoli sling is, ha innen lefordul, akkor elérheti a kicsit módosított célzónákat. (ez egyébként irányában megegyezhet az USA irányával, tudom a piacok mozoghatnak ellentétesen is, erre mindenki figyelmét szeretném felhívni!)

OTP órás chart:

tr

Bux

A fibo alapján flat, de nem tudom kizárni az 1-2-1 szituációt. A nagy harmadik hullámot azonban inkább nem látom bele. Elég borús a távoli jövő tűnhet fel... Kíváncsi vagyok mi lesz belőle..

Bux napos chart:


USD/HUF

Itt is tegnapi a grafikon adata, de mai nap nem változtatott lényegesen, a piac elkezdett "dadogni" ezen a szinten, talán megfogta az emelkedést, láthatjuk a 3. hullám végét. Ha korábban valóba Ed-t láttunk, akkor az 5 hullám 250 fölé viszi az árfolyamot.

USD/HUF napos chart:


Dax

Elérte tegnap a célzónát, majd északnak fordult. (Figyelem, ez tegnapi adat, a Markers a mait még nem adta)

Dax napos chart:



Lehetséges, hogy időben túl gyors volt a mozgás, negyedik hullámban elképzelhető egy hsz, vagy flat korrekció, mely esetében a célzóna elérése még nem jelenti a korrekció befejezését.

MTelekom

MTelekom szvsz elkészült a negyedik hullámmal és most elindulhatot az 5. északnak.

MTelekom napos chart:


Mol

A piac nem zárta ki ezt a lehetőséget, de azt egyébként nem fogom elhinni, hogy a magyar piac két irányba szalad el, igen, egymásnak nagyon ellentmondó verziók vannak. Valahol összhangot talál majd (pl.: oldalazás-esés, emelkedés-oldalazás)

Mol napos chart:


DOW - YMM3

Szerintem a Dow - YMM3 4H chartján egy flat korrekciót látunk (téglalap), ahol a piac ma fejezte be a ZZ C hullámját és ezzel kész lehetett B, most újra déli irányt vehet a piac 14280 alá.

YMM3 4H chart:


OTP

A belső szerkezet miatt az impulse 3. hullám nálam háttérbe szorul, itt egy lehetőség, nem megjátszásnak, csak ráhangolódásnak a piacra, mert úgy láttam elvesztettem a fonalat.

OTP órás chart:


Bux

A Bux esetlben is lehet szó exp. flat b hullámáról, vagy 1-2-1 szituáció lehet még. Az elsőt alátámasztaná, a meredek esés, mely sokszor jellemzi b hullámot, illetve az elért szint, ami eddig tipikus exp. flat szint.

Bux napos chart:


MOL

Szerintem a MOL-ban impulzus jött lefelé és egy exp. flat korrekcióban van, az új csúcs egy b hullám. Kicsit magasan van a jelölt zóna, de elliott szerint elérhető.

Mol napos chart: