Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 22 February 2013

OTP

Nagyot esett ma a piac, nagyobbat, mint vártam. Éppen ezért nézzük a nagyobb képet. A havi charton csupán az a kérdés, hogy 3 vagy 5 fejeződött be, egyenlőre a 3. hullámra gondolok nagyobb eséllyel, de kizárni nem tudom a másik verziót. havi szinten várakozások szerinti a kép.

OTP havi chart:


Heti szinten szintén a várakozás szerinti a kép. Zónát elérte és lefordult. Érdekes, hogy a bull ellenállás fogta a piacot és bár ezen a tf-n földi halandó nem kereskedik, érik egy eladási jelzés.

OTP heti chart:



Napi szinten a nagyon kibeszélt és nehezen látható ábra a sok csatorna miatt. Egyenlőre erős ellenállások tartották magukat, nagyon lefordult a piac.

OTP napi chart:




OTP napi chart, közelről:




A nagyobb tf-n egyértelműen inkább negatív a kép.

Kisebb tf-n azonban zavaros a kép. A tegnap felrakott 15' chart célzónáinál délebre ment a piac és igazából nem találtam meg hozzá a megfelelő fibo szinteket, ezért magasabban, óráson is megnéztem mi látható. Van egy nagy spike, amit ha nem veszek figyelembe a következőként is számozható a piac mozgása, ráadásul RSI alá is támasztaná az elképzelést. A baj csak ott van, hogy megnyúlt 5. esetében az RSI képe nem egyértelmű. Ha a következő számozás szerint mozog a piac, kinéz még egy komolyabb esés, ha nem, akkor a korábbi számozás szerint megvolt az impulse lefelé és korrekció jön északnak. (A korrekciós trendcsatornából való kitörés felfelé adhat jelet)

OTP órás chart: