Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 7 February 2014

Bux - Ciklus C vége

Délután feltett kérdésre megpróbáltam megkeresni a 2011 júniusi elemzéshez kapcsolódó ábrát, ami azt mutatná, hol lehet ideális esetben az esés vége. Nem találtam meg, ezért felskicceltem kb azt, még hétvégén utána nézek, mert lehet a másik gépemen van.
Magyarázat most nincs.


CET 20:51
A képet nem találtam meg, csak egy olyan Markers mentés, ami az akkori ábrát tartalmazza. Az eltelt idő miatt a progi egy kicsit elcsúsztatta a beírásokat, de remélem érthető.


OTP - gyors

Reggel írt célzónából a piac lefordulni látszik, 38-as fibót megérintve, 4300-ról, minimum elvárás teljesítve. 

OTP órás chart:


USD/HUF - órás gyors

A chart mellé sokat nem akarok írni, a jelölések és a célzónák látszanak rajta. A "dobozok" a lehetséges hullámok nagyságát jelölik, a sáv egy ideális korrekciós szintet, ebből fordult északnak. A csatorna törés jelzi, hogy impulse indult északnak, melyet esélyes, hogy 229 fogja meg először.

USD/HUF órás chart:

Bux - hetes

A Bux letört, a jelzett helyen, a jelzett időben. Feltéve, hogy ma nem indul északnak és nem emelkedik annyit, hogy a hetes gyertya zárásakor az alsó szár fölé kerüljön, erre azt gondolom, hogy reális esély van.

Bux hetes chart:

OTP - órás

Az OTP korrekciós csatornában halad. Bármennyire is jó a hangulat a tegnapi nap után a tengerentúlon és hatalmas esések után reggelre a Nikkei is szép emelkedést tudhat maga mögött (most 2%>), az OTP esetében a csatorna tető komoly ellenállás lehet. A piros zónát szerintem eléri, a kék továbbra is kérdéses.

OTP órás chart: 

Bux - órás

A magyar tőzsdeindexet a Richter esése megviselte. A lefelé jövetel egyelőre nagyon ZZ formációra hasonlít óráson, ami arra utalhat, hogy az is elképezelhető, hogy nem volt bent a csúcs. Órás alapján szerintem ma délelőtt még benne van egy kisebb esés, majd északnak fordulhat a piac. Az alsó négyzet alja lehet a célzóna közepe.

Bux órás chart: