Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. május 16., szerda

AD off

Kicsit visszavettem, szeretném kipihenni magam és átgondolni a lehetőségeket. Addig is kezeljétek az összes kereskedéseteket kontratrend kereskedésként és mindig, még egyszer mindig tegyetek ki piaci stopot!!!

Feladvány - Dr. House

Elég régóta gondolkodom rajta, hogy mi lehet ez a szerkezet, nem a termék a fontos, bár szerintem gyorsan rájöttök (tudtok olvasni), egy csomó indexnél, papírnál látok valami hasonló felállást. Nem akarom a saját véleményemet leírni, dolgozzuk fel Elliott szerint, zárjuk ki ami nem lehet, nézzük meg mi az ami igen. Ha van kedvetek játszani, mert ez a mostani helyzet megoldása!


..és nem a várható mozgás érdekel, mert azt tudom :o) ebből hamarosan felfelé indul meg, azt nem tudom meddig juthat...

Beírtam egy-két jelölést, nem elliottit, hogy könnyebb legyen utalni rá, magyarázni az elképzeléseket!

CAC

CJ napok óta abba az irányba terel, hogy megvolt a fordulat. Elsősorban  a CAC ábrájára hivatkozik, folyamatosan nézem, lehet e valami más megoldás, de mindig azt látom, hogy rosszul fest az index. Vszinu egy ZZ-ben emelkedés, egy ED C hullámban. FIBO arányok szerint egy ideális szintre, 61,8%-ra ment vissza a piac, ahonnan lefordult és esés jött. Indexeknél én általában 78,6%-os retracere számítok 2. hullámban, de a CAC-ot nem ismerem, szabályok szerint beleférhet. Ami zavar, hogy 70% feletti RSI értéknél volt a csúcs, amit magasnak tartok, ahhoz, hogy innen forduljon le a piac. Ha jó az ED értelmezésem, akkor még vagy 200 pontot kell esnie, hogy az ED kiindulási pontjához érjen vissza a piac.

CAC hetes chart:

Godoltam felrakom, hamár foglalkoztam vele...