Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 23 July 2023

Bux - frissítés 07.23

Megérkezett a meglepetés és az újabb csúcs, a buxban is, az OTP-ben is.

Kialakult a bullish csúzli és megindult az emelkedés, azonban nem érte el az ideális célárat a piac, az magasabban található. Az emelkedés már átvitt minden reális fiboszintet, a nagy kérdés ugyanakkor, hogy a trend vajon milyen szinten fut. 

Havi idősíkon dupla ellenállás előtt a piac, ha ezt átviszi, akkor az ATH sem kizárható, ugyanakkor a dupla ellenállás (ár - báziscsatorna és rsi ellenállás) mellett MACD fordulós divergencia kialakulására is van esély. 


Hetes idősíkon az rsi fenntartható bull zónában, ugyanakkro szintén kettős ellenállás előtt a piac. A báziscsatorna mellett a gyorsító csatorna teteje is ellenállást jelenthet.


Napos idősíkon vételi klimaxot ért el a piac, ami azt jelenti hamarosan, ha átmenetileg is, de mindenképpen valami féle megnyugvásnak kell következnie.

Hetes magas záró, egyben azt jelenti, hogy nagyon nagy eséllyel további emelkedés érkezik a következő héten, azonban ennek méretére a statisztika már nem közöl adatot. Lehet egy magas nyitó, melyből megindul egy lefordulás. A napos charton a szaggatott vonal, mely a két csatorna tetőt jelenti, egyben a slingshot célárát is mutatja, ami további 1100 pont emelkedést jelenthet (nem hiszek benne).




Bármi is közlekedik, nagyon nyúlik, a célszinten és az ellenállásokon szerintem nem tud átmenni a piac, annak kicsi az esélye, azonban odáig elmehet. Ennek ellenére erős bennem az érzés, hogy ekkora emelkedés már nincs a piacban, a jövő héten déli irányú mozgás érkezhet.