Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. február 21., hétfő

Bux1112 30' grafikon


30' chart:


Fordulat esetleg 22.850 környékén? Holnap kiderül.

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 8. hét II.

Szép értekezés a háromszögekről, majd sikerült rossz ábrát csatolnom, így a bux index helyett a határidő került fel a tegnapi elemzésbe. Említettem és be is rajzoltam a háromszöget a határidőbe, hogy ott könnyű, adja magát, míg a bux esetében csak erőszakkal menne. Nos most elkövettem az erőszakot, íme:

Bux órás chart:
A határidőbe tulajdonképpen be is rajzoltam az "éket", azon csak a számozást kellett megváltoztatni.

Bux1112 órás chart:


Érdemes egy kis figyelmet fordítani a korábban már említett hetes chartra, egyenlőre az A-B-C(W)-X-A verziónál tartunk. A hetes ábra miatt a fordulópont elérése előtt több korrekció lehetséges.

Bux hetes chart:


A fentiek szerint több hetes időtávon komoly déli irány lesz a meghatározó, a fenti verzióhoz szükséges, hogy a határidő átlépje 22.500-at, mert addig lehet egy nagy sharp 4. hullám is.

Érdemes ezen a ponton ránézni a CHF/HUF keresztre és az olajra is. Mint említettem a deviza keresztet indikátornak használom, szépen jelzi a hangulat romlását, valamivel az értéktőzsde előtt (legalábbis amióta figyelem), korábbi CHF elemzés: Link 

CHF/HUF napos:A charton a korábbi célár jelölése látható, kicsit lassabban történt meg a fordulat, de úgy tűnik elindult.

Olaj:
A korábbi várakozások szerint elérte a célzónát (elsődleges). Hetes ábra, a változás nem lesz egyik napról a másikra, de vélemény szerint a globális hangulat romlásával az olaj ára csökkenni fog . ( a tőzsdéken és nem nálunk a kutaknál!) 

Ha megnézitek Daneric blogját, több helyen fordulatot jelez előre, valószínűleg itt a régóta várt korrekció ideje...