Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 4 March 2013

Bux - ez lett belőle

A kicsi tf és a hétvége hátránya. Szerintem lesz még egy mélyebb szint is holnap.


Mtelekom

Nem megyek bele nagyon mélyen. Napos ábrát nézek, konzervatív verzióban, mely szerint csak korrekció tart északnak. Az alakzatból ítélve egy ZZ megy felfelé, melynek lehetséges célárat jelöltem.

Mtelekom napos chart:


Bux - várakozás - órás chart

Említettem, hogy a bux esetében sokkal tisztább a kép, mint az OTP esetében. '15 percesen feltételezett trendszinti jelölésben beszámoztam az ábrát. A várakozásomat az elkövetkezendő időszakra jelöltem. Tekintve, hogy nagy eséllyel egy kiszámíthatatlan b hullám megy északnak, ez ismét csak egyfajta játéknak szabad felfogni, amelyre azonban az adatok alapján nagy esély kínálkozik. A várakozásom egy exp. flat Minuette (b) hullám, melynek csak az Subminuette a hullámát láttuk pénteken, rövid korrekció után újabb északi irány következik, melynek reális célára 19050. Ha a Subminuette b hullám sokkal mélyebbre megy (pl 78%), akkor a Minuette (b) célára is módosul, ha nem lesz ekkora korrekció, akkor természetesen magasabbra is elmehet. (kb 400-ig szabad a tér) Természetesen az új csúcs után el fog indulni a Minuette (c)  mely a rés fölötti zónába 18.700 környékéig viheti le az index értékét.

Bux '15 chart:


Ugyanez óráson így néz ki.

Bux órás chart:


Mindazonáltal a hétvége egy ekkora chartnál bekavarhat, túl kicsi ahhoz, hogy végigjárja a teljes utat, lehet csak a felkört látjuk majd, de az is lehet, hogy a zónába nyit és onnan indul északnak.