Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 17 October 2017

EUR/USD

Valószínűleg nem ez a legáltalánosabb elképzelés a kereszt mozgásáról még Elliottos körökben sem, ugyanakkor "rejtve", baráti beszélgetésekben az elmúlt időszakban ezt a mozgást támogattam, valószínűleg a forint dollár keresztben meglévő elképzelésem miatt. Tudom, hogy sok más lehetőség is reális, melyek elsősorban bull irányba mutatnak, talán éppen ezért tartom valószínűbbnek, a többség számára fájdalmasabb megoldásnak. A mai erős fekete gyertya (momentum, lendület - eddig) pedig adott akkora támogatást, hogy felmerjem vállalni a nyilvánosságot is vele kapcsolatban. Lehetőségként kezelem, elsősorban azért, mert nem érte el az ideális korrekciós zónát a piac.

EURS/USD 4H chart:

Richter - csak játék

A magyar piacon Elliott alapján m5-n feltételezésekkel élni nem utal mélyebb szakmaiságra (likvid piac, H1), ugyanakkor játéknak, gondolkodás fejlesztésének, unaloműzőnek jó, íme egy elképzelés:


USD/HUF

Sokat nem kell írnom a kereszt mozgásáról, a korábban megrajzolt ábrán minden benne van. Egy kiegészítést tettem, ami egy alternatív számozásra vonatkozik Subminuette, illetve az alatta lévő trendszintre. A korábban várt 270 körüli szint elérése még reális lehetőség.

USD/HUF napos chart: