Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 11 September 2012

USD/HUF

Szerintem egy kis korrekció jön, melynek minimális szintjét jelöltem az ábrán.

USD/HUF 8 órás chart:


DAX

Reggel csak feldobtam egy ábrát, de nem adtam pontos számot. Most beszámoztam, de nem trendszintek szerint. A számítások szerint kb. 7335 lehet a tető, ahonnan lefordulhat, persze, ha az utolsó hullám nem nyúlik meg. Hallotam, hogy holnap 10 körül lesz valami hír Németországban, a piac jelenlegi állása szerint, esélyes, hogy a lefelé menetelt majd arra fogják...

Dax órás chart:


Bux - hármasok

Csak érdekességként teszem fel ismét a hármasok néven ismert ábrám. Tudom sokak szerint nem elemzés, valóban nem az Elliott alapján gondolkozom, de a hsz tényleg csak megérzés:o)


BUX és BUX1212

Sokat nem írok, reális a pirossal jelölt célzóna elérése. Elnézést a jelölés a legnagyobb munka, most nem számozom be az ábrát.

Bux napi chart:


Bux1212 napi chart:


Napos ábrát néztem, holnap beleférhet még egy minimális emelkedés, majd egy-két napos korrekció jöhet, ami után ismét északnak fordulhat a piac.

OTP

Talán az OTP elemzést olvassák a legtöbben, ezért ide írom le, hogy egyre inkább el tudom képzelni a piros ED verzió B hullámát is. Mindkettőt figyelem, meglátjuk melyik lesz a befutó.

A napos ábrán kb. célzónában van a piac, sajnos az óráson az Orbán facebook megszólalása miatt nem lehet pontosat mondani.

OTP napos chart:


Naposon RSI a bull zónában, ez pedig azt jelenti, hogy korrekció után újabb emelkedés jöhet. Éppen ezért a következő napok kulcsfontoságúak, hogy ez megerősítésre kerüljön (utolsó gyertya nem végleges). A képen látható korrekciós szinteket ne vegyétek alapul, csak elképzelésként tettem fel, de nincs megerősítve, sőt, akár egy alacsony korrekció is elképzelhető.

OTP órás chart:

Órás ábrán nem trendszintek szerint, csak gyorsan jelöltem egy trendmozgató alakzatot. Egy impulse tart felfelé, melynek 3. hulláma érhet véget holnap, korrekció, majd újabb csúcs áll a papír előtt, figyelni kell arra is, hogy az 5. hullám megnyúlhat, most látom ennek realitását.

MOL - napos ábra

A Mol esetében sokat nem írtam a hétvégén, csak felraktam az ábrát. A célzóna alját elérte a piac, de ez nem a teljes felfelé tartó hullám szerintem, hanem csak annak a harmadik alhulláma. Ami zavar az aránytalanság, A nagyon hosszú, C időben nagyon rövid lenne. A hetes ábrát régen néztem, most felmerült bennem, hogy lehet 1-2-1-2 szituban vagyunk lefelé? A hétvégéig még kitarthat a felfelé kör, remélem akkor lesz időm megnézni mélyebben.

MOL napos ábra:


DAX - gyors

Nekem úgy tűnik, hogy lesz még egy emelkedés az idexben. Hsz gyanús a korrekció.

DAX órás chart: