Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 3 July 2018

USD/HUF

3D charton a célzónában a piac, ugyanakkor az rsi még mindig nagyon magasan van. Érdekes, hogy nem tud elszakadni ettől a zónától. A klimax szint láthatóan egy picit magasabban van, egy felszúrással el is érheti, vagy innen indulhat lassú ereszkedés.

USD/HUF 3D chart:


Naposon divergál a kereszt, a hely pedig "elég" jó ahhoz, hogy egy esés kialakuljon. Ugyanakkor fordulós gyertyakombináció még nem jelent meg, ami a divergenciára triggert adhatna. Anélkül még mindig van lehetősége tovább nyújtani térben és időben a divergenciát a lefordulás előtt.

USD/HUF 1D chart:

A 4H charton két impulzus is szépen kirajzolódik, azonban az utolsó esetében a teljesség még kérdőjelet hagy maga mögött. Divergencia itt is megjelent, ami szintén jó helyen található. 4H charton nagy esélyét látom még legalább egy kisebb felfelé körnek. 

USD/HUF 4H chart:

Összességében a chartokon az látszik, hogy közeleg egy korrekció. A piaci fordulat általában nem egy esemény, hanem egy folyamat. Az emelkedés lassult, meredeksége, momentuma csökken. Elkezdtek a fordulatra utaló divergenciák kialakulni, a lehetséges célzónába behatolt a piac. Mint minden erős trend után az első jelre nem szabad belépőt keresni, ki kell várni a második, megerősített jelzést.