Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 22 June 2012

OTP - gyors - még bull változat

Tegnap este magamnak rajzolgattam, nem tettem ki az ábrát. Egy dolgot nem vettem észre, nem volt fontos, mert 4. hullámban gondolkoztam. Nézzétek meg a "második" hullám az első kiindulási pontján túl megy, azaz az egy dolog nem lehet, második hullám, ha az esés verzióját figyeljük, azaz vagy flat 4. vagy csonka 5.  lehet csak az a hullám. Csonka 5-re nem játszunk, akkor marad a nagyobb eséllyel 4. hullám verziója.


Nem tudom, hogy mi van, nem vagyok elkötelezve egyik irányba sem, figyelem a piacot. Nem törte meg semmi a negyedik hullám elképzelést, ugyanakkor már nem vagyok annyira biztos benne, két irányba gondolkozom.

USD gondoltok

Meglehetősen zavart, hogy a deviza a várt zóna tetején, de nem belemenve fordult északnak. A korábbi csúcsnál van egy komoly kiszúrás, amit piros karikával jelzek, ha azt nem számítom bele a méretébe, akkor a fordulat a=c értéken következett be. Meglátjuk az erősödés meddig jut el (forint oldaláról) és milyen lesz az alakzat, ha korrektív, akkor nagy az esélye, hogy felfelé megyünk, ha impulse, akkor 215 elérhetőnek látszik. Egyenlőre elsőre adok nagyobb oddszot.



Egyébként óráson van egy komoly horog, lássuk mi lesz belőle.


USD kereszt

Van/volt egy elgondolás, mely szerint a forint erősödés nem második hullám, hanem C, most nem fejtem ki, ha visszaolvastok megtalálhatjátok a hezitálást róla. A mostani helyzet miatt felteszem ezt az értelmezést is. Kritikus szintje 232 felett van egy picivel.
A mai mozgás sokat mondhat a piac helyzetéről, remélem mond valamit! A célzóna elérését még nem adtam fel.