Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 27 May 2011

Bux1112- órás ábra

Bux - gyors

Napos ábra, korábbi háromszög jelölés, a mostani mélyponttal módosítva, ahol az 5. hullám hiányzott az a piros jelölés, ahol nem az a kék:



Ha a C ki lett jelölve és fordul a piac, azaz nem lesz 4. és 5. hullám le, akkor is kell lennie a felfelé körben egy korrekciónak, azaz  esésnek, ami látszik jelenleg is, biztos volt. Ha bull a piac, akkor is kell egy második hullám,  ami jelen esetben sideways lehet, ebben az esetben is várnám cca. 200-ig, de akár a 250-nel meg is lehetett. A forgalom ugyanakkor a korrekciót támasztja alá jelenleg, illetve nem érkezett meg 500 alá, most azt mondanám cca. 450.

Bux1112 10' chart:




Bearish maradhat a reggel 500-ig történő visszaemelkedéssel jelzett verzióban, mert akkor a lefelé menet első hullámának korrekciója megy csak felfelé, a mai esést látva, nyilván nem 500 lesz a cél, mert a tegnapi záró alatt vagyunk, azaz nincs meg a teljes első hullám, amiből a fenti célárat számoltam.
A CHF nagyon rossz képet mutat (új csúcs), gyengülése kell az erősödéshez (OTP).

MOl várakotás - péntek

Még mindig a korábban jelzett célterületen, továbbra is itt mozoghat, majd nagyobb valószínűséggel lefelé megy ki (esik ki) belőle.
CET 8:26 A kiesés előtt tesztelheti és átmenetileg a piros négyzet fölé is mehet, a kék vonalat át nem törve.

Mol napos chart:



Bux1112 várakozás - 2011 21. hét V. -péntek

10' chart alapján egy visszaemelkedés 500 alá beleférhet, de  látható, hogy törte az összes tegnap rajzolt háromszöget. Óráson fordulós gyertya, megerősítés szükséges.
Várakozás: Valószínűleg lassú emelkedés délutánig 500 alá, majd az amerika nyitás talán mutatja a további utat. Hétvégén átnézem a lehetőségeket részletesen, a felfelé kör, illetve a lefelé kör kulcsszintjeit, távolabbi célzónáit.

Bux1112 10' chart:


Bux1112 órás chart:


OTP-ről ma nem írok külön bejegyzést. Röviden erős a CHF - új lokális csúcs - ennek ellenére a visszaemelkedés beleférhet 6.200 alá esetleg, vagy mehet tovább az esés. Tudom, most jól megmondtam, de éppen ezért nem teszek fel elemezést, mert olyan a helyzet, amikor több időre van szükség a  biztosabb értékeléséhez.