Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 6 January 2012

A tréning

A blog indulása óta, sokan sokféle képpen jeleztétek, hogy szeretnétek egy tréninget Elliott rendszeréről. A kérés elől kitértem, az okokról többször írtam, nem ismétlem meg. Eljött az idő, 2012 tavaszára Cimballival közösen kijövünk egy tréning csomaggal. Csomag azért, mert nem egy tréningből áll, komplex módon szeretnénk a teljes rendszert bemutatni úgy, hogy mindenki, akár teljesen az alapoktól egy profitábilis kereskedési rendszert tudjon magának építeni.

Építőelemek - alapozó tanfolyam (1 nap)

Elliott elméletének részletes leírása jelenleg még nem hozzáférhető magyarul. A tréning célja, az elmélet alapjainak és a legfontosabb vezérlőelvek áttekintése, feldolgozása, kiegészítve a Fibonacci arányokkal. 


A tanfolyamon részvevők rendelkezésére bocsátunk egy hiánypótló kiadványt, melyben 36 oldalon keresztül magyar nyelven összefoglaljuk az elmélet alapjait, mindent amit alapfokon az elméletről tudni kell.


Időpont: 2012. április 14.
Helyszín: Budapest, V. ker. Markó u. 18-20 
Programvezető: Cimballi és Ad


További információ: Link


Kerülj előnybe Elliott hullámaival - haladó tanfolyam (2,5 nap)


Azoknak ajánljuk, akik nem csak érteni szeretnék az elméletet, hanem minden nap használni a kereskedésben. 
Megérteni a piacok mozgása mögött meglévő pszichológiai működést, a tömeg hangulatváltozását mutató jelek felismerését, az irányváltás előrejelzését. A jelentkezők megismerik a piac mozgásának helyes számozását segítő 80 vezérlőelvet, a számozás helyességét megerősítő momentum jelzéseket. A kereskedésben bennünk lévő pszichológia gátakat és azok átlépésének lehetőségeit, technikáit. Ajánljuk mindenkinek akik, szeretnének jó beszállási és még jobb kiszállási pontokat találni, szeretnék TA tudásukat keretbe foglalni, saját, profitábilis  kereskedési rendszert kialakítani. A tréningre csak az építőelemekkel együtt, vagy külön vizsga vállalásával van lehetőség, amire a tréning szakmai színvonalának biztosítása miatt van szükség. Ebből az okból  a csoport maximális létszámát is korlátoztuk.


Időpont: 2012. április 21-22-23.
Helyszín: Budapest, V. ker. Markó u. 18-20 
Programvezető: Cimballi és Ad

További információ: Link 

Levél Ad-nak

OTP - gyors

Breaking news

Van egy kialakulóban lévő háromszögünk, melynek egy felfelé tartó E hullámát várjuk. Az ilyen háromszögek sajátossága, hogy kitörhetnek felfelé a hsz-ből, ráadásul ezt a kitörést egy hír hatására szokták megtenni, amikor a hírvadászat zajlik (news hunt), jó hír hirtelen megrántja a piacot. Tudjátok mi a véleményem a hírekről, csak ritkán hatnak, ez most egy olyan szitu lehet.

..és a lehetséges hír hozzá: Link

A két verzió közül a piros, egyenlőre erősebbnek látszó verzió mentén megyek. Jelzem, ha törik a verzió.