Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 22 May 2011

MOL várakozás - 2011. 21. hét I.

Mol szépen a várakozások szerint teljesített. Most nagyobb eséllyel emelkedésre számítok, kisebb intenzítással (azaz lassabban, de messzebbre), mint az elmúlt napokban látható volt. Esélyes a piros négyzetből felfelé való kitörés, de a kék vonal fölé valószínűleg már nem fog menni. Kisebb eséllyel a fordulat előtt egy újabb low beleférhet.

MOL napos chart:




Bux1112 várakozás - 2011. 21. hét I.

Nem akarok semmit sem elkiabálni, de egyenlőre erősen megyünk az irányba, hogy elindul a "nagy esés", a kijelentéssel még kivárok!

Továbbra sem akarok lemenni mélyebb szintekre a bux1112 esetében. Célár továbbra is 22.900, amíg a piac el nem éri, vagy valami más képet nem mutat. Az ábrákat frissitettem.

Bux órás chart:


Bux1112 órás chart:


Bux1112 napi chart:


Bux heti chart:



OTP várakozás - 2011. 21. hét I

A papír árfolyama a várakozás szerint alakult. Átnézve az ábrát kicsit módosítottam rajta, mert szerintem kicsit elnéztem a számozásokat, remélem most jó (még egy szint került bele, ezek alapján már jók a Fibo szintek.)

OTP órás chart:


Érdemes vetni egy pillantást a napos ábrára is, három feket varjú...

OTP napos ábra:


Várakozás: Három zárójellel jelzett ciklus véget ért, korrekció jön, ebben a korrekcióban szvsz az ábrán jelzett szintig mehet fel (cca. 6.050), majd folytatódhat az esés. A ciklus nagyságából kiindulva max szerda délig ennek be kell következnie. Tekintettel arra, hogy alacsony szinteket figyeltem előfordulhat, hogy a megnyúlt hullám magasabb szinteket ér el, ebben az esetben tovább folytatódhat az esés a következő Fibo szintig.
Érdemes a CHF árfolyamát követni, mert a papír érzékeny az alpesi deviza árfolyamváltozására. A "NK" levele után újabb árfolyam került be a hétvégén a köztudatba (180), mely közelebb áll a korábban kiszivárgottakhoz és a bankok részére előnyösebb alternatíva.