Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. december 7., szerda

OTP várakozás csütörtöktől

Ezek szerint az érzés jó volt, az elemzés nem. Az emelkedés és réssel nyitás megvolt, de nem jutott túl messzire, esés lett a vége. Felraktam délután egy lehetséges verziót, mely szerint a 5 hullámból állt és LD volt, mivel LD-ről van szó nem merem, csak utólag ráfogni, sok galibát okozott már eddig is. A mai információk alapján lejjebb vettem a célzónát, zöld téglalap, ahová 3 hullámban juthat el a papír. Twer megjegyzéséből, arra következtetek, hogy akár az elliotti elveket alkalmazva, akár a hagyományos analízis szerinti ék verziót nézem mindkét esetben 3.380-ra mutat a végár. Akkor legyen ez a következő nap, vagy két nap várakozása.

OTP órás chart:


Kisebb eséllyel figyelem azt a lehetőséget, hogy azonnal lemegy a várt korrekciós szintre (3130-3150), majd elindul az utolsó hullám felfelé.

bux

Rcsrcs hivatkozott rá, előkerestem, félelmetes. Lehetséges, hogy a bux már a c hullámot csinálja és kész a korrekció? Nem akarok véleményt mondani, állást foglalni, meglátjuk mit mutat a piac.

Bux órás chart:csatolt képek a megjegyzésekben

Rchrd mai próbája a megjegyzésekben, amikor Charlie FHB ábráját csatolta, adta az ihletet és megkértem írja le, hogyan tette, sokkal könnyebb lenne egy ábrára hivatkozni és keresni a blogon (ez is tőle származik), ha a továbbiakban így kerülnének be a grafikonok, ráadásul telefonról is könnyen nyitható.

A megoldás:

<a href="URL of target site">anchor text</a>

ahol az idézőjelek közé megy a kép url címe, 'http://'-rel együtt, az 'anchor text' helyére a szabadon választott kép címe kerülhet.

OTP - gyors

Napközben írtam, a számozás bukott. Tanulság: a divergencia távolsága valóban túl nagy volt.