Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday, 17 November 2011

Meglepetés e a mai száguldás?

Számomra nem, jó előre látható volt, pontosabban benne volt a pakliban. Ki is adtam a riasztás emailben, hogy "tilos a short"   (15 Nov 2011 17:47:52) Az eset tanulságos és ezért hétvégén egy rövid visszatekintést teszek majd erre!

OTP várakozás- péntektől

A megjegyzések között írtam a hét elején, de lehet sokaknak elkerülte a figyelmét. A programom elég sűrű lesz december elejéig, ezért a napi szintű elemzéseket nagy eséllyel nem tudok írni, mint ahogy látható volt ez a héten is. Ezért inkább hét végén egy kicsivel nagyobb képet vázolok fel (nagyobb tf).

Véleményem szerint ma elindul a C/1/3 hullám, ami látványos emelkedést hozott, holnap egy lefelé tartó 4. hullámra lehet számítani, a mai megnyúlt C/1/3/5 hullám miatt, inkább egy ZZ vagy dupla ZZ-re számítok, ami azt jelenti, hogy nagyobb retrace lehet, mint amilyen 4. hullámban szokásos. Az órás chartra felrajzoltam egy elképzelést, ami a piac mozgását mutathatja a következő napokban. A napos ábrán továbbra is tartom az alsó zóna elérését.

OTP órás grafikon:


OTP napos grafikon:


CET 20:54 Kieg.:

Nem zárható ki az ED verzió C-ben, ez azt jelentené, hogy letöri a célzónát a piac és 3 hullámban beesik alá! Ha ED lenne az alsó zóna elérése is bizonytalanná válhatna. Ezzel érdemes számolni!

CET 23:53


Láttam olyan C hullámot - talán az OTP esetében is - ahol ED verzió esetében C hullám az A hullám 61,8%-ig ment csak vissza, azaz nem mutatott A ponton túl. Érdekes nap elé nézünk holnap...

Csütörtök - megjegyzések