Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 18 May 2011

MOL és OTP várakozás - csütörtök

Breaking News: OTP gyorsjelentés, jobb számok (CET:7:27) Link Mindez Elliottos értelemben csak hírkereskedelemre adhat okot! CHF este óta gyengült, a várakozásokon nem változtatok!

Az OTP esetében eddig minden a várakozások szerint alakult. A mai nap zárásra történő "padló" fogása szvsz hírkereskedelem volt a "nemzet közgazdászának" kiszivárgott levelére... Az alsó támasz megfogta. Az ábrán a forgalmi adatok nevezetes csúcsai találhatóak bekarikázva, melyek egy háromszög keletkezésére is utalhatnak. Holnap emelkedést várok a célzónába, azaz 6.200-6.250-es zónába, esetleg 6.300-ig, de ehhez a CHF gyengülése elengedhetetlen.




OTP órás chart:


A kék ék/háromszög esetében felfelé menne a kitörés, egyenlőre nem tartom a legreálisabbnak.


Mol, szépen fordult, ahogy vártam. Számításaim szerint Imi-boy által várt célár az elsődleges célzóna 23.500.

MOL napi chart:


A MOL esetében akár háromszöget is el tudok képzelni, ehhez 3 hullámban felfelé menne a piac....és az elsődleges célár felett is van (lehet) élet a papír számára.

SP

Érdekes az SP mozgása eddig, kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás...  (2-t látjuk felfelé?)

Bux1112 - tanácstalanság

Egyenlőre nem tudom, hogy mit akar a piac. A feltételezett B hullám nagyon nagy lett, lassan elvesztem benne a hitem, hogy valóban az. A Bux hetes ábrán a kék számozás és háromszög még tartja magát, a pirosat módosítani szükséges.
A forgalom nem támasztja alá, hogy a lefelé tartó hullámokra más számozást adjak, egyenlőre.


Bux hetes chart:


Bux1112 órás chart:




De az is lehet, hogy egyszerűen túlkombináltam, ez a lefelé tartó hullám a megnyúlt C hullám, melynek célára 22.900 lenne.... Lassan revidiálnom kell az elképzelésemet, mert tényleg lemehet odaáig, az ábrában felrajzolt mozgás, láthatóan nem lesz meg, azaz ha ez egy 3. hullám, akkor nem az lesz a megnyúlt, mert az már ebbe a távba nem fér be.
Tulajdonképpen most végiggondolva reális lehet a célár, vissza kellene térnem ehhez a célárhoz, nem tudom, most ez illik legjobban a képbe.

Bux1112 napi chart:




Mol és OTP várakozás - szerda

Az OTP esetében elérte az elsődleges célzónát. A forgalom alakulása alapján azt feltételtezem, hogy ez nem egy lefelé tartó harmadik hullám, nőtt a valószínűsége egy a háromszög verziónak, melynek az alsó szárát tudjuk megrajzolni a tegnapi nap alapján, a felső egyenlőre feltételezés.

OTP órás chart:


Mol esetében egy régi ábrám van, mely napos. A napokban többször mondtam, hogy ott várok egy kis emelkedést. Napos alapon belement a céltzónába, kis emelkedés/oldalazás jöhet. Fordulós gyertya nem jelent meg, napos ábra, ezért nem feltétlenül ma fordul.

MOL napos chart: