Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 6 October 2011

OTP- gyors - nyomon követés

Az OTP-ről nem teszek fel elemzést. Még semmi nem dőlt el. Egyenlőre mind a nagy kék zónát, mind a piros háromszöget csak egy feltételezésként kell kezelni.

OTP 15' chart:




OTP- gyors

Első körben, még ma esés a felső zónába, hosszabb távon szerintem az alsó zónát érheti el, de ehhez látni kell az esés szerkezetét.

OTP 15' chart:



várakozások

A bux az utolsó ponton áll, amit ha túllép, akkor trendforduló van/lesz. Addig nem térek vissza a korábbi számozásra, amíg tökéletesen meg nem sérti és be nem bizonyosodik, hogy valóban a bux esetében a likvidációs problémák miatt következett be az, hogy a feltételezett 2 hullám átment az elsőn. Ez nem a hagyományos ortodox megközelítés, ezért ezt hanyagolom addig.

Bux napi chart:


Bux órás chart:

Bux1112 órás chart:

OTP a minimális zóna alját éppen, hogy nem érte el, vagy 5 forinttal lejjebb kellett volna megrajzolni, vagy még megy feljebb :o) én a másodikra szavazok. Az új csúcs után érik egy korrekció. Miért nem volt forgalom,? Mert a nyitó rés (egyenlőre annak látszik) előtt megvolt a nagy forgalom - kedd utolsó órában- utána nagyjából egy kis negyedik hullámban oldalazott a piac, azaz kis tf-n sem történt meg az első csúcs kijelölése, ez mára maradt, szvsz nyitás a piros zónában. Igyekszem ma napközben valamikor gép közelébe kerülni és legkésőbb este feltenni egy részletesebb elemzést. A piac szépen mutatja magát, számomra nem meglepetés a helyzet, szerintem lesznek jó (vagy jobb és biztosabb) beszállási pontok, az utolsó nagy emelkedéshez ebben az évben.

OTP órás chart:


in memoriam

link