Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. április 10., kedd

Bux

Rossz érzés van ma egész nap bennem, ez akkor szokott jelentkezni, ha az elemzésemet nem igazolja vissza a piac. Nem állt össze a teljes kép, valami nem stimt. Ha amerika egy flat c 3. hullámját csinálja, mi meg egy LD-t, akkor amerika már régen emelkedik, amikor nekünk még esni kell, Ezen felül naposon túlságosan mélyre jutott az A hullám. Írtam korábban, hogy az LD nagyon sokszor keverhető az 1-2-1-2 szituációval, ha megnyúlás van első hullámban. Napos ábrát nézve, ennek növekvő esélyét látom. De mi van akkor, hogy alakul a számozás. Íme egy alternatíva.

Bux napos chart:
Ennek a megközelítésnek az előnye, hogy az amerikai mélypontot (SP flat korrekció c hullámának végét) nagyjából azonos időben érjük el, azaz a fordulat, a hangulat változása közel azonos időben történik, nem megyünk egymással szemben. Nem esünk ki a korrekciós trendcsatornából és a piac ma még hihetetlennek tűnő emelkedést hozhat akár a fent jelzett két zóna valamelyikébe. (Figyelem : Az esésnek még nincs vége!)

Ez lehet az oka, hogy az OTP ma elérte a korábban felrajzolt célzónát, (számozást ne nézzétek!) ami a következő állomásként vártam.

OTP órás chart:MOL hetes ábra:


bux - gyors

Mol - gyors

A Mol belépett az elsődlegesen várt célzónába. Ez, akár meg is felelhetne, de óvatosnak kell lenni, hetes ábráról beszélünk, akár a célzóna alját is tesztelheti, illetve mehet egy szinttel lejjebb is, amit nem jelöltem az charton.

MOL hetes kép: