Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2014. február 16., vasárnap

FHB

Kérésre.

Megnéztem az FHB ábráját. Amit nekem mond a napos és hetes chart, hogy eléggé bull  a papír. A legnagyobb kérdés, hogy 1600-ról való esés 300-ra mi volt. El tudom képzelni, hogy egy b hullám, ebben az esetben esélyes, hogy egy C hullám megy felfelé, melynek ez lehet a célára, mármint az 1600. (extra bull verzió)

FHB havi chart:

Hetesen hamarosan kifulladhat az emelkedés, szépen látszik egy impulse szerkezet.  Hamarosan nem marad eladó, ami gátat szab az emelkedésnek, korrekció jöhet. Attól függően, hogy mi lehet a magasabb kontextusa az emelkedésnek, belelátom, hogy 1000-1100 közötti zónát célozza meg. 

FHB heti chart:


Naposon szintén bull jegyeket hordoz a piac. Lassulás sem következett még be, pedig ránézésre bármi megy felfelé, kell érkeznie egy negyedik hullámnak, egy lassulásnak, oldalazásnak. Ránézésre szintén 1000-1100 zóna tűnik elérhetőnek. Ezt a papírt, még kontrában sem ajánlom shortra, gyakorlatilag minden nagyobb korrekciót venni kell, hacsak nem jön valami ezzel ellentétes információ!

FHB napi chart:


Legközelebb szóljatok hamarabb :)

5 megjegyzés:

 1. Köszi az elemzést,
  Junkie

  VálaszTörlés
 2. nincs mit, de szólhatnál előbb, ebbe érdemes lett volna beszállni :)

  VálaszTörlés
 3. Hümm.
  Lehet, hogy ezt a chartot érdemes lenne log. skálával is megnézni.
  Szerintem az a szakasz 1600-ról inkább imp. lehetett, de nem látom át, hogy ez mit jelentene.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hümm-hümm.
   Ha impulzus, akkor zz jöhetett lefele 2300-ról? Jó lene látni, mi volt előtte, mert lehet, hogy kettes-gyanús. Holnap erre én is ránézek, ez lehet, hogy nagy fogás.

   A chart alapján amolyan OTP reloaded feeling kapott el :-)

   Törlés
  2. Sokat mond majd, hogy meddig megy el most és milyen szerkezetben. 1-2-1-2 esetében is bull, feltéve, ha óráson, naposon kereskedsz és havi charton látjuk az 1-2-1-2-t:)

   Törlés