Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. július 1., péntek

OTP gyors

Az OTP törte a lefelé menő trendcsatornát!!!!

OTP napos chart:

Jövő hét - elemzés szünet

Múlt héten már említettem, hogy jövő héten nem leszek. A piac roppant érdekes dolgokat fog művelni, de sajnos elutazom néhány napra, ezért számítsatok arra, hogy nem lesz minden nap elemzés. A leírtak ellenére, ha lehetőségem lesz tudom nem fogom kibírni, hogy ne írjak néhány szót, de ezt nem merem ígérni!

Piaci gyors

Csak kapkodom a fejem a sok bejegyzésen:o)

Srácok, ha valaki bevállalja, hogy ír egy részletes összefoglalót a CHF certiről szívesen felrakom, úgy látom sláger téma lett :o)

SP célár szerintem 1333 körül, onnan éles lefordulást várok.

Bux, szabályszegés olyan módon, amit nem igazán tudok, vagy akarok honorálni, lehet, hogy egy LD lesz a nagy kép, vagy 3-3-5 szerkezet, ami annyit jelent, hogy új low lehet.

MOL, úgy látom a várt nagy fordulat nem jön be, ennek ellenére lesz egy emelkedés 21.700 fölé, így első ránézésre

OTP durva ez a csúzli, nem mertem longolni 5.700 környékén, pedig nagyon gondolkoztam rajta, rossz előérzetem volt, tévedtem. Ez impulse hullámnak tűnik még mindig, ezek szerint nem láttuk a csúcsot. Örülök viszont a változásnak, mert ez segítheti a 6.800 körüli ár elérését, 6.800-as árhoz 6.091 körüli megálló kellene, nyilván ha magasabb lesz, akkor a célár is az lehet (7400 fölé szeretnénk?) Ez csak gyorsszámolás volt!!!