Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2019. február 7., csütörtök

Olaj (LCruideMar19)

Minimum elvárás zónájában a piac, de lehet még benne szufla lefelé.


Richter - Short, mondta a TA két napja... (frissítés CET 13:01)

A megjegyzésekben írtam 5-én (5770-es árfolyamnál), hogy short jelet dobott a piac, az esés első megállója a támasz környéke lehet. A gyorsjelentés utána ma hirtelen esés jelentkezett a papírban, a kisebb tf-n (m15) számolt megállót (5500 környéke) elérte a piac. A kérdés, hogy itt lesz-e megálló, vagy szünet nélkül beesik az első komolyabb céltartományba. Hamarosan kiderül.

Richter 4h chart:

Frissítés
CET 13:01

Megállt a piac, várakozásom szerint átmenetileg. Itt csinálhat egy 50 (esetleg 100) pont körüli korrekciót, majd folytatódhat az esés. Pontosabb érték 5400 alá mutat, de gondolom a kerek szám miatt (lélektani érték), valamint a korábbi ellenállás, majd támasz miatt sokan bepróbálkoznak egy longgal.

Richter m15 chart:

Többnyire a "kamikaze traderek" fognak most longolni, a "RÉS+KÉS" kombináció gyors elvérzést okozhat a piacokon. Természetesen soha nem tudhatjuk előre mi lesz egy trade kimenetele, de azért 100 ilyen esetből 95-99x azoknak lesz igazuk, akik nem a piac ellen mennek.

Richter 4h chart: