Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 5 March 2012

Bux - keddtől

Felraktam egy elképzelést a tegnapi ábrába, trendszint nélkül {..} jelöléssel. Ezt a verziót mutatja az MACD feltételezett mozgása is. 

Bux órás ábra:


Devizák - EUR és CHF

A devizák esetében a fordulat jelei mutatkoznak. Euro esetében lementem 4 órás szintre, ahol a piac esélyes, hogy egy felfelé tartó 3. hullámban van. Az első lehetséges célzónát az ábrán jelöltem.

EUR/HUF kereszt 4 órás chart:




Mutatom a nagyobb képen is. Alt verzióban bennem van, a csúcs nem flat b-nek volt köszönhető, hanem igazából ott van az 5. Nekem nagyon mélynek tűnne ebben az esetben a negyedik hullám. Az esés biztosan  lökéshullám, ötös a szerkezete és egy ideális zónába érkezett a vége, azaz a negyedik hullám terébe az eggyel kisebb ciklus szintjén, azonban a korrekció értéke 38%, ami a ZZ  A hullámjának tipikus szintje. Nem ismerem még annyira a deviza piacot, hogy ki merjem zárni ez utóbbi verziót. Ami miatt nem zavar, hogy várhatóan emelkedés jön az esés 50-61,8%-át vissza adhatja a piac, meglátjuk hány hullámban éri el és milyen formában. (kivéve hsz korrekciót, akkor 23-38%, ebben az esetben tudjuk, hogy komoly forinterősödésre lehet még számítani)


EUR/HUF kereszt 8 órás chart:



Felteszem az alpesi deviza 4 órás ábráját is. Ezen a szinten viszonylag hamar kiderül, hogy követi e a piac az elképzeléseimet.


CHF/HUF keresz 4 órás chart: