Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2015. március 9., hétfő

OTP

Erős nap volt ma a bankpapír piacán, elérte az elsődleges célzónát naposon. A mai mozgás alapján, azonban lehetséges, hogy nem itt lesz a tető, sőt azt gondolom, hogy lesz még itt új csúcs a napokban.

OTP napos chart (február közepe):


A napos chartot először február 15-én tettem ki (korábban készült saját felhasználásra), azóta kisebb tf-n történt számítási pontosítás, íme:

OTP órás chart:


Naposon írtam, hogy hová mehet le a negyedik hullám rsi-n, de a trend olyan erős volt, hogy nem tette meg, 50-n környékén fordult. Ma látszott az erő...

OTP napos chart:


Frissítettem a napos chartot, a tető 4650 környéke lehet. Az órás kép alapján azt gondolom, hogy a negyedik hullám még nem jött le, "csak" harmadik ment felfelé, a következő napokban minimális korrekcióra számítok. Volt olyan gondolatom, hogy terminal setupot csinál, bár a mai mozgás miatt már kevésbé hiszem, hogy nem lesz ereje elmenni odáig, meglátjuk. Shortolni életveszély, én nem teszem. Holnap lehet egy napos inside bar, nagyon illene a képbe.

OTP napos chart:

Zárásnak a heti kép, az utolsó gyertya még természetesen nincs kész :)

OTP heti chart: