Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 15 December 2014

USD/HUF - esti gyors

A jelenlegi állapot, kíváncsi leszek távol kelet mit tesz hozzá, trendgyertya sem lepne meg, a 2H lassulás ellenére sem (kicsit siettetném, de ez tudom nem megy...)


usd/huf - 2H


Max. bull irányú érzetem van, semmi konkrét jel. Kvázi BuSS min. elvárást hozta, kis tf kritikus szintje 248,40 törni látszik, de a következő ellenállás szint közel van 249-nél, annak átlépése hozhatna erőteljesebb emelkedést a 4H célzónájába. RSI-n látszik totál bizonytalan a piac is az irányt illetően.No trading signal!

Frissítés 17:52



USD/HUF - reggeli gyors

RSI utolsó értéke még nem végleges, a legutóbb feltett charton negatív irányba mutató péntek délutáni mozgást hétfő reggelre felülírta a piac. Az éjszakai erős trendgyertyával a mozgók fölé kerültek az értékek, mint az árgrafikon, mind az rsi esetében. Napos alapon lehetséges célzónát az első elemzéskor feltettem a chartra (elképzelhető, hogy nem megy odáig a piac), a másik lehetséges zónát a 4H-n ED verzió szerint jelöltem. Elliott szerint itt ZZ-k mennek föl, s lefelé, ezért jogosan LD-kre és ED-kre is számítanunk kell kisebb tf-n, mint a vagy c, ami negatív irányba befolyásolhatja a célárakat. A korábbi tetők erős ellenállási szinten vannak (250 környéke), ahol megjósolhatatlan hogyan viselkedik majd a piac (fölé szúr vagy nem jut el odáig).


Amennyiben nem ED megy felfelé (249 elérése, meghaladása megerősítheti) 246 alá esés minimálisra csökkenti az esélyét.