Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 9 July 2011

Bux és bux1112 várakozás - 28. hét I. rész

Mi történt a múlt héten?
Egyenlőre két megoldási lehetőség van a fejemben, de nem tudom melyik lehet az igaz. Természetesen nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy egy magasabb szintű korrekció miatt van az értetlenség, majd az idő eldönti.

Első verzió (piros jelölés):

Abból, indulok ki, hogy a bux nem volt/nem likvid, az alacsony forgalom miatt nem érvényesült Elliott szabályrendszere. A problémám a bekarikázott résszel van. Jól láthatóan egy sziget alakult ki, egy olyan napon amikor a világ egyik fele (legalábbis a tőkeerős része) épp a Függetlenség Napját ünnepelte. 
Ha az ábrán látható számozást használom, akkor 3-3-5 szerkezetű korrekciót látunk kibontakozóban. B hullám, a flat korrekcióban jellegzetes 127%-os szinten állt meg. Mi következik? Emelkedés 5 hullámban. 

Második verzió (kék jelölés):

Egy komplex korrekciót látunk, ahol, a jelölés szerint egy ZZ szakasszal indultunk, majd egy összekötő X és most egy 3-3 szerkezet, ami vagy valamilyen háromszög, vagy egy Flat korrekció. Ebben az esetben én most a Flatnek adok nagyobb esélyt, mert a mélypont (b) egy Flat-re jellemző Fibo szinten van (200%). Mi következik? Emelkedés 5 hullámban.

A két verziót figyelembe véve, mindkettő ugyanazt mondja, emelkedés 5 hullámban, melyből vélhetően az első megvolt, most a második jön lefelé.  Van még egy fontos jelentés tartalma ennek az egésznek: NEM LESZ TRENDFORDULÓ, azaz a ZARMAGEDDON elindult, egyenlőre valamely szint első hullámában vagyunk. Korábban nagyobb esélyt adtam, annak, hogy lesz még egy nagy hullám felfelé, ezért ezen megállapítást még óvatosan kezelem, mintegy jelzést, hogy komolyan figyelni kell erre a lehetőségre!

Bux1112 órás chart:


Figyelem még annak a lehetőségét, hogy a low, csak az 5. hullám vége volt és korábban valamilyen 4. hullámot láttunk, de most ennek kicsi esély adok.

Folyt. köv.



szolgálati közlemény

Twer, Imi-boy, Charlie, Zsozé, Naitssz, Rascal!

Szeretnék kérni egy olyan emailcímet tőletek amin elérhetőek vagytok!
Ha nem akarjátok nyilvánosan feltenni, kérlek küldjétek a Drian875@gmail.com címre, akár erre a célra egy külön emailt is generálhattok. Milyen célra? Azt egyenlőre még nem árulom el! :o)
Néhányotoktól (talán mindenkitől) kaptam már emailt, de szeretném pontosítani, viszont a nyilvánosság elé nem tenném ki, azért választom ezt az utat.

ad