Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 7 August 2011

Bux1112 várakozás - 32. hét I.

Naposon a célzóna fogta, innen elvileg emelkedésnek kell jönnie, ha elindul a negyedik hullám, ami több nap alatt 20.000 fölé, esetleg 21.000-ig felviheti. Az OTP-hez hasonlóan itt is lapos korrekcióban gondolkodtam.

Bux1112 napos chart:






Órás chartot megnézve, ha expanded flat korrekciót látunk akkor a charton látható célzónákig mehet le az index, itt ismét a megnyúlt alhullám korrekciójában gondolkoztam, egyenlőre, nem a teljes 3. hulláméban.

Bux1112 órás chart:




A bux esetében sem könyveltem még el a bizonyosságot a Zarmageddon elindulására, meglátjuk, hogyan viselkedik a piac a továbbiakban.

OTP várakozás - 2011. 32. hét I.

Pénteken a várt célzónából felfelé fordult a piac, egy szép nagy zöld gyertyát rajzolva. Naposon emelkedést várhatunk, de ehhez napok kellenek. Ha mégsem emelkedés lesz, hanem naposon is jól látható további esés, akkor 3.800 lehet egy reális célár. Ennek most kisebb esélyt adok egyenlőre, nagyobb eséllyel, ha lefelé megy a jövő hét elején, inkább egy bear trap, azaz medve csapda fog kialakulni, lásd 15' chart.

Napost figyelembe véve, hova mehet ki a korrekció? Jelenleg 4.860 látszik elérhetőnek. (egyenlőre a negyedik hullámokra inkább jellemző alacsony retrace szintben gondolkodom. 

OTP napos chart:



A 15' célárak azt a lehetőséget mutatják, hogy 3/5 megnyúlt hullám korrekciója - tehát nem a teljes 3. hullámé- expanded flat lesz. Ebben az esetben az ideális célár zónákat jelöltem, nagyobb eséllyel inkább az elsőt 4.200-4.250 környékét mondanám, persze amennyiben expanded flat lesz, jelen esetben erről nagyon keveset tudunk még.


OTP 15' chart:


Nem szeretnék elmenni, azon tény mellet, hogy naposon a lefelé tartó hullámnak hasonló a szerkezete, mint a korábbi X-el jelöltnek, bár kicsi az esélye, de nem zárnám ki, hogy hosszabb távon egy tripla kombinációnak leszünk a szemtanúi. Ezt a verziót is evidenciában tartom.