Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 12 November 2019

EUR/HUF

328 beton támasznak bizonyult naposon. A piac nem bírt a szinttel és erős északi mozgás következett, ahogy a várakozás is szólt (mélyebb korrekció első reális szintje - okt 8.).

Találtam a chartjaim között egy olyant, amely számozást is tartalmazott, most ez tovább számoztam (nem jelöltem minden lehetőséget!). A piros vonalak a korábbi számolt célár lehetőségeket mutatja, azaz nem a mostani emelkedés vonatkozásában tartalmaznak adatokat.

EUR/HUF napos chart:


A mostani emelkedés - főleg hetes charton szemlélve - inkább egy b hullám karakterjegyeit hordozza, de a korrekció mérete miatt (túl széles lenne) inkább háttérbe helyezném és nem kezelném elsődleges verziónak.

A mostani emelkedés kapcsán a tető szintje környékére mutat egy long setup első célára, a második valahová 340 környékére. Nagyobb tf-n számolt setup zónája ezzel a másodikkal egyezik meg, azonban arra nincs statisztikai információ, hogy melyik mozgással, mennyi idő alatt éri el a jelzett zónát, illetve attól, hogy a setup célára ott helyezkedik el, nem biztos, hogy el is éri a piac. Van még egy magasabb zóna, amire jelzésem van, egyelőre csak figyelek rá, a szint 358.

EUR/HUF napos chart (április 28-ai aktualizálás):


Rövidtávon klimax állapotában a piac, ellenállás előtt az árfolyam, valamennyi emelkedés még benne van az árfolyamban, de esélyes, hogy 335-337-es zóna egy ideig megfogja (ha lefordul, akkor a felfelé b verzióra lehetőségére is figyelni fogok).