Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 3 March 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011. 9. hét V.

A piac ma majdnem teljes mértékben a várakozásaim szerint alakul. Egyetlen egy pont, ami azonban kardinális változást okozhat - a bejegyzésekben már általatok is említett - jelenlegi hullám a feltételezett első hullámterében való megjelenése. Ez kizárólag a Bux indexben jelent meg, határidőben nem.

Várakozás, verzió (1). Holnap nyitás réssel felfelé, emelkedés az ábrán jelzett négyzetbe, majd délután közepéig benne mozgás.

Várakozás, verzió (2). Holnap nyitás réssel, majd visszarántás. 23.580-at nem tudja tartósan átlépni, csak fölé nyitni és fölé szúrni. Mozgás a tegnap feltett négyzetben. (az a föl-le-föl-le verzió második párja)


Bux1112 órás chart:


Erős a gyanúm, hogy holnap a shortosokat, hétfőn-kedden a longosokat rázzák ki, de ne szaladjunk előre. A feltett verziók még mindig bearish előjelűek, bár fogy a medvék levegője... Mondtam, hogy lehet egy "szívatós" verzió, lehet, hogy abban mozgunk?


Napi gyors - OTP-vel frissítve

A várakozások szerint, annál kisebb mértékben északra kitekintve mozogtak az indexek. Mtelekom telibe. Az ábrák frissítve:

Bux órás:






Bux1112 órás:




Mtelekom napos (nagyítva):




OTP órás chart:




Érdekes, hogy az OTP ép lefelé ment ki a jelölésből, ez vajon jelent valamit? Meglátjuk...

Mtelekom - várakozás 9. hét I.

Régen foglalkoztam a telekommal. Most, hogy néztem végig az ábrákat feltűnt, hogy naposon elért felrajzolt a célár zóna aljához. Az indikátorok eladási jelzés közelében, akár fordulhat is a piac. Mindemellett érdemes megnézni az órás chartot. Flat korrekciónak tűnik, mint ahogy vártam, azaz öt hullámnak kell jönnie felfelé, nagyjából négy megvan. 

Napos chart:






Kinagyítva:



Órás chart:


Az ötödik hullám esélyes hogy megnyúlt lesz, ha igen 575-580 lehet a célár. Az emelkedés impulse lesz, az időtávra nem tudok mit mondani. A korrekciót még decemberben kezdte a papír. Óvatosan!