Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. május 30., hétfő

Mai nap

Egy olyan napot láttunk, amit vártam, kicsi negatív hangulattal a végére, valamilyen hírre, szinte 0 forgalommal. Azt hiszem a holnapra vonatkozó elemzés megírására szabadnapot kaptam, a mai nap után nem tudok sokat hozzátenni.. Talán csak annyit,  hogy a mai csökkenés lehetett a 3. megnyúlt hullám 2. hulláma. Ha gondoljátok valaki megnézheti, hogy valóban stimmel e, a bux 2. hullámára jellemző 76,8%-os fibo szinttel, ha nem holnap még lehet egy kis esés.

Elliott elmélete likvid piacokra igaz, eddig is határeset volt a BÉT és ezen belül a Bux is, a mai nap azonban elemzésre alkalmatlan. Ha valaki - akár közülünk is - akarta, ma meg tudta mozgatni a piacot egy kis autó akciós árának felével... no comment! Úgy látszik ma a homokozóból az ovisok is hazamentek.... :o) 

Bux1112 várakozás -2011. 22. hét I.

Valami miatt nem jelent meg, ismét beteszem, remélem most már látszani fog.

Hétfőn amerikában szünnap lesz, a jövő héten a befektetők részére sok adat lát majd napvilágot, illetve nem szabad elfeledkezni, hogy kedd egyben május hó vége is.

A következő órás ábrán sok mindent nem lehet majd látni, egy dologra szeretnék vele utalni, hogy nem lehett vége a nagy esés utáni korrekciónak, mert az ideje meglehetősen rövid.

Bux1112 órás-távoli kép:


A következő ábrába rajzoltam egy elképzelést, mely szerint  továbbra is a célár a korábban említett 23.900 szélesebb környezete, pontosabb becslést később fogok tudni adni. Egyenlőre az ábra szerinti emelkedést várok, vélhetően 23.700 környékére (kedd, szerda ?). A továbbiakban az ábrán jelölt módon lehetséges a C hullám beteljesülése.
Hétfőn kis forgalomra számítok és vélhetően oldalazás lesz a piacon. A bux emelkedéséhez egyértelműen kell(ene) a Mol vagy az OTP. Ezen felül van még egy lehetőség: a kamattartalom. A kamattartalom nagyon beszűkült az elmúlt napokban, lehetséges egy emelkedés a célzónába kizárólag a kamattartalom helyre állásával (400-ról  - 650-re), eltudok képzelni egy réssel való nyitást is.
Az árva gyermek gyertyaformáció is az emelkedést erősíti meg.

Bux1112 órás chart:
Bux1112 napos ábra: