Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 14 February 2012

Bux - szerdától

A mai nap oldalazása a korrekció tényét erősítette bennem, időtávja pedig azt, hogy  piros számozással szemben a kéknek adjak nagyobb teret. Számomra úgy tűnik, hogy nem feltétlen érte el a piac ma a szükséges mélypontot, de holnap délelőtt megteheti, majd jöhet egy  felfelé kör. A számozásban egyedül b of B időtávja nem tetszik, túl rövidnek tartom, ez az elgondolás gyenge pontja. 

A piros számozás nem tört meg, de nekem ennél erősebb lökéshullámra van szükségem lefelé, hogy hinni tudjak benne. A megrajzolt csatorna fedélen  tegnap délután is és ma is megakadt az esés, nem tudta átvinni. 20 órás gyertyát számoltam meg a mélyponttól, miközben a piros kettes jó esetben is csak öttel rendelkezik, nekem ez túl nagy különbség, hogy az ugyanazon korrekcióhoz tartozás vonatkozásában ne legyenek erős kétségeim.  

Amennyiben a kék számozás lesz a nyerő, azt könnyen észre fogjuk venni, mert vagy a mai mélypontról, vagy az ábrán kis kék téglalappal jelölt zónából, jól számozható/elkülöníthető emelkedés indulhat, esetleg ék formációban. A belső szerkezet adhat megerősítést a célterület vonatkozásában, lehet az ábrán feltett téglalap, illetve érkezhet hasonló eséllyel a piros verzió törését jelző szaggatott vonalak környékére.

Bux órás chart: