Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 17 March 2013

Bearish Slingshoot - OTP certi

Az OTP certifikátja esetében bearish slingshootot mutat a napos grafikon.

EBOTPTS03 napi chart:


USD/HUF

Elérte az ideális zónát, ahonnan lefordulni látszik, ha ez így van, akkor egy időben elhúzódó oldalazásra számítok 225 alá már nem megy a dollár a következő csúcs előtt, ideális legmélyebb szint 227.

USD/HUF kereszt, napi chart:

OTP - napos

Szerintem egy bullish slingshotot látunk naposon. Elvárásom min. a jelzett vonal fölé érkezés. Elliotti értelemben ED/3/w hullámban egy ZZ-t várok felfelé, ideális lehet 5050. Tudom korai még erről írni, de erről szól az elemzés, felkészülünk a váratlan helyzetekre, szerintem ez sokak számára nagyon váratlan lenne.

OTP napos chart:

Bux

Az  órás bux ábrán szerintem fordulós divergenciát láthattunk pénteken. nem lepne meg, ha holnap réssel nyitás lenne, akkor az ábrán jelölt helyen történne meg. Véleményem szerint a nagy felfelé menetel, amit az ábrán jelzek is egy ZZ, az emelkedés A hulláma, amit láttunk utána esést, az szintén ZZ és 3 hullámával új lowra ment, most pedig 5 hullámban egy C hullámot várok, a korábbi csúcs fölé. A bux naposon látható bearish slingshot elérte a célárát, abból további esésre most már nem számítok, mivel óráson fordulós jelzést fogtam, legalábbis annak vélem. (Persze ez az általam legvalószínűbbnek tartott verzió, naposon szeretnék megerősítést kapni.)

Bux órás verzió: