Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 19 October 2011

OTP - gyors 2

Kész van c hullám is, ami egyben a nagy B, korábbi számozással ne hasonlítsátok össze. Innen jöhet egy gyors lefelé menet 2.900-ig, 5 hullámban.

Bux1112 - gyors

Ha a jelenlegi szintekről feljebb megy, akkor a piros téglalap magasságába érhet.

OTP - gyors

Nem látok nagy gondot az ábrán, a tegnapi közvetítésben használt perces tf-nél nagyobbat nézve, minden oké. Vigyáznom kell, ha lemegyek kis tf-re, mert az 5 hullám tegnap nem az egész C, hanem annak első alhulláma volt. A 15' charton már szépen látszik, hogy célzónában van, egy felfelé hullám hiányzik, mely kiszúrhat, de  utána esés jön, valószínűleg még ma. Sokan a shortra kezdtek el játszani, most fognak átállni longra... Kell a fűtőanyag az eséshez. Nézzétek a forgalmat, semmi erő nincs benne! Olyan oldalazás jöhet, ami sokáig eltart, chartok számát tekintve 15' tf-n,  majd talán már ma délután esés.

OTP 15' chart: 


Szerda

Minden az eredeti terv szerint zajlik, ua. még mindig aggaszt a tegnapi magas felfelé kör zárás előtt. Amennyiben ma az OTP 4.005 3.405 fölött zár óráson, akkor törik, legalábbis a gyors esés mai verziója, mert akkor a mostani kis b három hulláma helyett valami más lesz, például háromszög.
A hati esetében 600-ig még simán a szerkezetben felmehet. 
Jó hír, hogy az ázsiában a tegnap esti nagy optimizmus ma reggelre már elromlott.

Legyetek óvatosak!