Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 24 May 2013

SP

Szerintem nagy az esélye, hogy egy c hullám tart északnak, flat korrekció részeként. Az új lokális csúcs után délre fordulhat min. 50 pont esésre...


OTP

A certi képe végre a várt képet mutatja, leszúrt...


A hetes OTP grafikon szépen teljesít, felszúrás az ék felső szára fölé még mindig lehetéges. A forgalomnál arra figyelni kell, hogy meg kellene szorozni 1,2-vel, mert csonka hét volt és csak így lehet valamennyire összehasonlítani, ebben az esetben a csökkenő trendvonal fölé szúrt a forgalom, szvsz már most.

OTP hetes chart:


A napi RSI kezd nagyon bull képet mutatni, ha marad, akkor további emelkedés lehetséges.

OTP napi chart:


Órás képen zz-k mennek, ebből arra következtetnék, hogy nagy eséllyel lehet még délután felfelé kör.

Igen, megfogalmazódik bennem, hogy mikor kell feladnom a fordulós várakozást. A hetes kép alapján egyenlőre nem. A napos kép alapján újabb csúcsok lehetnek és erre utal az órás kép is, azonban a felfelé tartó alakzatok, főleg az utolsó hullámokról már nehezen látom be, hogy impulse-ok, ezért a forduló lehetőségétől nem tudok eltekinteni.

OTP

Nagyobb tf-ről a tegnap leírtakon túl nem tudok írni. A tegnapi órás RSI végre megfelelő képet ad, ugyanakkor a napos megváltozott és azt jelezi, hogy lehet egy újabb csúcs, aminek a céljául 5200 környékét lehet kijelölni.(Nem feltétel az új csúcs)