Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. május 24., péntek

SP

Szerintem nagy az esélye, hogy egy c hullám tart északnak, flat korrekció részeként. Az új lokális csúcs után délre fordulhat min. 50 pont esésre...


OTP

A certi képe végre a várt képet mutatja, leszúrt...


A hetes OTP grafikon szépen teljesít, felszúrás az ék felső szára fölé még mindig lehetéges. A forgalomnál arra figyelni kell, hogy meg kellene szorozni 1,2-vel, mert csonka hét volt és csak így lehet valamennyire összehasonlítani, ebben az esetben a csökkenő trendvonal fölé szúrt a forgalom, szvsz már most.

OTP hetes chart:


A napi RSI kezd nagyon bull képet mutatni, ha marad, akkor további emelkedés lehetséges.

OTP napi chart:


Órás képen zz-k mennek, ebből arra következtetnék, hogy nagy eséllyel lehet még délután felfelé kör.

Igen, megfogalmazódik bennem, hogy mikor kell feladnom a fordulós várakozást. A hetes kép alapján egyenlőre nem. A napos kép alapján újabb csúcsok lehetnek és erre utal az órás kép is, azonban a felfelé tartó alakzatok, főleg az utolsó hullámokról már nehezen látom be, hogy impulse-ok, ezért a forduló lehetőségétől nem tudok eltekinteni.

OTP

Nagyobb tf-ről a tegnap leírtakon túl nem tudok írni. A tegnapi órás RSI végre megfelelő képet ad, ugyanakkor a napos megváltozott és azt jelezi, hogy lehet egy újabb csúcs, aminek a céljául 5200 környékét lehet kijelölni.(Nem feltétel az új csúcs)