Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. június 1., szerda

OTP

Azt hiszem megtaláltam az OTP megoldását, sok időbe kerül felrajzolni, most sajnos nincs annyi időm. A lényeg a korrekció A-B-C -X-A szerkezetnél járhat, holnap jöhet egy esés, majd ismét fel, s ezzel lehet készen a szerkezet. Talán holnap, ha a bux rendesen alakul, lesz időm mélyebben belenézni!

OTP órás chart:Bux1112 várakozás - csütörtök

Eddig minden az előzetes várakozások szerint. Igaz ugyan, hogy a ma reggeli nyitásban kicsit túlfutott az index, de azonnal le is rántották, amit láttunk betudom a Bux1112 alacsony likviditásának. Sokakat megzavart a 3. megnyúlt hullám, az alábbi ábrán felteszem a belső szerkezetét, talán így jobban érthető lesz. Egyenlőre tartom magam a korábbi elképzelésemhez a végkifejlet kapcsán.
Holnap valószínűleg egy alacsonyan történő nyitás, réssel, a kérdés, hogy valóban a romló hangulat holnap tud e kicsit jobb lenni. Támasz 23.500, melynek nyitásban alászúrhat. A folytatás fogja eldönteni, hogy jó e az, amit gondolok, azaz hogy még nem volt meg az 5 hullám felfelé (kicsi eséllyel meglehetett, de ezt ez A és C hullám relációja nem támasztja alá, valamint még mindig rövidnek tartom időben a korrekciót, persze lehet, hogy tévedek)

Bux1112 órás chart:


kinagyítva a lényeg:


Napos charton is minden a korábbi elképzelések szerint.

Bux1112 napos chart:
SP

Látszik, hogy vége a window dressingnek és a hónap első napja van. Kíváncsi leszek a magyar piacra :o)

Bux1112 várakozás - szerda

A mai napra korrekciót várok, de előtte elképzelhető egy 23.720 körüli újabb csúcs, majd esés. Támasz 23.500-nál,(azonban nem vagyok biztos benne, hogy el tud menni odáig, mert az első Fibo szint 600 alá mutat, a második 400 környékére, azaz sok támasz van lefelé, nehéz megmondani hová megy, meddig jut el.
Utána emelkedés a korábban jelzett célzónába (nem feltétlen ma). Beszállási pont szvsz a jelenlegi állás szerint(!), csak 23.900 felett és short. Előtte szvsz nem érdemes hullámot lovagolni.
Lehetőség, ha  a második Fiboig elmegy egy long 400 körül, de ezt mindenkinek a saját belátására és tudására bízom.

Bux1112 órás chart:


Bux1112 napos chart:MOL - szerda

Elérte a célárat, esés jöhet, de még el tudom képzelni, hogy van benne egy kis tartalék.

Mol napos chart:

CHF/HUF kereszt - 22. hét II.

Csak nyomon követésként:

CHF/HUF napos chart: