Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 29 March 2012

Bux, OTP -péntektől

Még semmi sem írta felül a korábban feltett elképzelést. Ez a gondolat továbbra is él. A határidő ábrája nem ennyire szép, oda mást is bizonyára fel lehet rajzolni. Ha kétség van, akkor szabály szerint az alap indexet kell vizsgálni.

Bux órás chart:


Amire várok, hogy a piac vagy vesse el, vagy erősítse meg ezt az elképzelést. A célzónából való kiszúrás belefér, ahonnan ma felfelé fordult a piac, nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban elindul e felfelé, mert elég negatív a hangulat.

Érdekel, hogy az OTP esetében a korábban felrakott kék számozás, vagy a kiegészítésként felrakott Alt számozás szerint fog e menni a piac. Amit látok a piacon, hogy korrekciót hullámok mennek össze-vissza, ami  számomra a korábban említett dolgokra utal: Vagy LD indul lefelé, vagy nincs vége az emelkedésnek és lesz még egy kör felfelé.

OTP órás chart:


Hadd zárjam ezt a bejegyzést egy nagyon ide illő gondolattal:

"A legtöbb kereskedő gyenge pontja, hogy nem képesek a piac mindkét oldalát meglátni. Amint valamilyen módon véleményt alkotnak az irányt illetően, azon nyomban egyben ragaszkodni, kötődni is kezdenek hozzá, így kizárólag a piac kiválasztott oldalát hajlandóak végiggondolni és kereskedni. A tőzsdén az objektivitás a többféle gondolkodás képessége, amely a tőzsdei kereskedő legjobb érdekeit szolgálja" - Nagyferenczi László - Építőelemek theLeviter 2012

A gondolatra visszatérve, a fenti számozás órás vonatkozásban az általam nagyobb valószínűséggel bekövetkező verzió, ha további esés következik be nyilván törik és más verziót kell támogatni, ami a bux esetében a már mutatott napos a-c-x-a, OTP esetében LD verzió lehet.