Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 10 November 2010

Gondolat a mai napról

Egész nap nem láttam a piacot, csak zárás után. Szerintem meglepődtök, hogy ha azt mondom, hogy valami hasonló bekövetkezését vártam, éles "sharp" esést az OTP piacán, illetve annak igazolását, hogy D pontot láttuk e vagy sem. Az éles esés elmaradása tegnap este elbizonytalanított, ez az esti hozzászólásban le is írtam. Szóval a lényeg megvolt az éles esés lefelé :o)
A mértéke az esésnek jelentősebb, mint ami a várakozásokban szerepel, de végre mutatott valamit a piac. Ennek ellenére most azt mondom, hogy amennyiben az esés nem folytatódik, akkor ez csak a fent említett korrekció volt és akár egy új csúcsot is láthatunk a közeljövőben! Mindaddig amíg 5.100 alá nem esik be elképzelhető egy új csúcs. Bux1012-ben pedig D pont kijelölésének fogom fel a mai esést egyenlőre, mint egy szép harmadik hullámot lefelé, azaz három hullámot várok E-be felfelé, ha a piac nem húzza át ezt a modelt. Alt verzióban szerepel egy lefelé menő ciklus harmadik hulláma, de csak akkor, ha holnap az esés tovább folytatódik és 23.200 környékén áll meg.
Bekarikáztam egy korábbi zuhanást, ami valamilyen piaci hír hatására történt, kell egy-két nap, hogy megmutassa magát a piac, hogy most is valami hasonló történik e.
(közben megtaláltam a hírekben az esés okát -  válságadü hosszabb lesz, mint korábban hitték - tartom magam ahhoz, hogyha hír hatására volt a nagy zuhanás, holnap emelkedünk...

Bux1012 napos chart:




Bux1012 órás: (alt)