Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

A blog szabályzata

A blog nyilvános, ingyenes, bárki számára elérhető, olvasható, a blogon megjelenő bejegyzések alá szabadon lehet - saját profilt felvállalva - megjegyzéseket hozzáfűzni (kivételt képeznek a névtelen/unknown profilú megjegyzések). Moderálás csak az oda nem illő hozzászólások, illetve "trollkodás" esetében alkalmaznak a blog szerkesztői.

A blogon megjelenő elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik az aktuális, illetve múltbeli piaci helyzetről. Kereskedési és befektetési döntés meghozatalára önmagukban nem alkalmasak!

A blogon  megjelenő elemzések, írások, információk, vélemények nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4.§ (2). 8. pontja bekezdése szerinti befektetési elemzés és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Kereskedési és befektetési döntések meghozatala előtt mindenki konzultájon szakemberrel!

A blog szerzői kizárják mindennemű felelősségüket a blogon megjelenő információkra vagy azokra alapozott kereskedési és befektetési döntésből származó bármilyen közvetlen, vagy közvetett kárért.

Mindenképpen olvasd el a Figyelmeztetés! aloldalt!

A "Donate" funkció használata nem kötelező, az sem előnyt, sem hátrányt nem jelent a blog olvasói számára, minden esetben önkéntes döntés eredménye. A "Donate" gomb használatáért cserébe semmiféle ellenszolgáltatás nem jár, nem kérhető, nem adható. A "Donate" funkciót a Paypal rendszer biztosítja, az adatvédelmi tájékoztató itt elérhető: PayPal adatvédelmi tájékoztató - Link

No comments: