Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 28 October 2010

OTP

Az OTP esetében is, hasonlóan a Bux1012-höz, úgy látszik mintha több szinten elindult volna az esés. Egy dologtól nem tudok elvonatkoztatni, hogy ott a napi ábrán 3-3-5 flat korrekcióra tűnik befutónak, ahhoz pedig hiányzik, akár egy hullám felfelé. Lehet az csak egy utolsó felfelé probálkozás lesz, ami nem jut messzire és önmagában csak egy korrekció? Meglátjuk.
Jelenleg nem kötelezném el magam egy írányba sem. 

30 perces chart:


Támasz: 5.700, 5.650 ez a 200 napos mozgóátlag, komolyan át kell vinnie a bearish verzióhoz..
Ellenállás: 5.850 -5.900, 6.000 (lélektani), illetve 6.100


Frissitett 30 perces:


A fenti ábrán, azt hiszem  az (a)-(b)-(c) jelölés nem jó helyre került. Ez egy 3-3-5-ös korrekciónak tűnik, tehát emelkedés kell öt hullámban. Ez esetben akár 6.000 fölé is mehet még az árfolyam.... Devizák közben megint erősödtek. Én is mást érzek, szinte hallom a medve brummogását, de az ábra ezt mutatja, azaz vagy rossz a számozás és még nem jöttem rá, hogy hol rontottam el, vagy tényleg megy még feljebb....



Újra itt...

Napi chart:


Az tegnapi és mai történéseket végignézve nem tudom, hogy ending diagonál (3-3-3-3-3) szerkezetben fejeződik e be a Minor 2. hulláma és indul el az esés, vagy már elindult és kész a szerkezet. A stochastic további esést jelez, de ott van a bullish verzió is, hogy az esés után, amikor kijelöli D pontot, újból Északnak fordul kijelöni E-t.

Támasz: 23.100, 22.950 és 22.850
Ellenállás: 23.400


Órás chart:


Az órás chart alapján, úgy tűnik, hogy az 5. hullám csonka marad (vagy a korábban bemutatott alt verzió él) és ma láttuk a C hullámot. Arányaiban minden megfelel. C A hullám 100%-a, B retrace szintje 50%.

Mélyebben belenézve az ábrában úgy tűnik, mintha több szinten indultak volna meg a hullámok lefelé, ami egybe esne a korábban elmondottakkal, azonban az esés jellege nem elég impulsive (még). A befektetők az elmúlt napokban beáraztak egy komoly FED csomagot világszerte, most úgy tűnik nem lesz akkora a csomag, mint hitték, döntés szerda este, addig egy szélesebb sávban oldalazás vár a piacra szvsz. Ugye másnak is feltűnt, hogy a rossz hírekre emelkedik, a jókra csökkennek a részvények értékei (ennyit a hírek hatásáról, csak akkor érnek valamit, ha szikra hiányzik és most akár futótűz is lehet....)