Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday, 27 January 2012

egy kérdés

Tud e valaki olyan honlapot, ahol stochastic, vagy RSI grafikont is lehet a magyar termékek (OTP, bux1212) alatt látni lehetőleg real time, ami Adroidos tableten történő böngészés esetén is működik? Van egyáltalán ilyen? Előre is nagyon köszönöm!

Bux1212 - gyors

Ezt a lehetőséget figyelem.


Illetve pirossal egy másik lehetőség, amit nézegetek:

CET 15:01


CET 15:48 


OTP - gyors


Elképzelhető az alábbi kép:

Összhang

Folyamatosan írom, hogy zavar a követett értelmezésemnek nincs meg a teljes összhangja a devizákkal és az amerika piaccal. Bár ez nem szükséges feltétel, de zavar. Miért esne egy nagyot a magyar piac, miközben a forint erősödik, ez már erősebb érv? Cimballi észrevételei, Charlie elképzelése és Daneric-et is behozva a képbe van egy lehetőség.

Charlie OTP ábrája:


Daneric SP ábrája:

Forrás: http://danericselliottwaves.blogspot.com/   
Végül egy deviza kép, gyakorlatilag bármit nézek a forinttal szemben hasonló a helyzet, ráadásul  a forint erősödése egybe vág a bux erősödésének idejével is, azaz a piac összhangban van egymással.

EUR/HUF kereszt:

Írtam, hogy megfelelő szinten fordult a piac (fibo), de nálam OTP-be 4.170, bux hatiba 20.200 még belefér. A fenti ábrákban nagy az összhang. Bár a piac úgy viselkedett, ahogy vártam, elképzelhetőnek tartom, hogy egy esés után még kimegy egy új csúcsra és az lesz a forduló pont. Az OTP alig esett, a fordulópont esetében nagyobbat várnék, a hsz kérdés -  várt mozgás  megtörtént - indikátorok viszont nem támasztották alá, lehet ott más értelmezést kell keresni.  A piac likvid volt, ezért nem lehet néhány elv mellet "csak úgy" elmenni.

Warning

Elég sok a bizonytalanság a jelenlegi helyzetben. Ha naposon nézem a buxot, olyan, mintha nem lett volna meg az 5. hullám. A hsz sem biztos, hogy hsz volt, sőt indikátorok nem támasztják alá, továbbá d pont sem illeszkedik rendesen a képbe. A percesen feldobott számozás sem oké.
Ha ennyi a bizonytalanság, akkor bizony újra kell nézni az egészet. Esélyes, hogy csak egy negyedik hullám megy lefelé és benne lesz még egy felfelé kör!
Délután elkezdem átnézni a teljes piacot.