Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 19 March 2019

DAX

Elérte a célzónát, az elképzelés és a jelölés szerint innen fordulhat a Dax. Ebben az esetben korrekció haladt felfelé. Lássuk hozza-e a várakozást, érkezik-e megerősítés az elképzelésre.


BÉT - reggeli kitekintő 03.19.

OTP:

Hatalmas, momentumos mozgás. Egy 5. hullámban meglévő vételi klimaxnak tűnik, az 5. hullám megnyúlással lehet számolni, mert valószínű ez csak a 3. hulláma  volt. Egy erőteljes SQ lehetett. A vevők, de az eladók sem voltak felkészülve egy ilyen mozgásra. Egyelőre fordulatra utaló jel nincs, valószínűleg további emelkedés következik (vételi klimax 5/5 kivételével). Egyértelmű választ kaptunk arra, hogy a short setupok miért nem triggerelődtek (mert longos a piac). Optimizmus egy hatalmas impulzus végén, ha fordul, gyorsabban fog lejönni, mint ahogy felment, a kérdés a mikor. Nem lehet kiülni, nem lehet korán lépni, mert kegyetlenül büntet a piac. Stop nélkül nem lehet kereskedni.

Bux:

AZ OTP a legnagyobb mozgatórugó benne, így mást nem lehet leírni, mint az OTP esetében. 2015-ben jelzett, hihetetlen célár 43K zónájában a piac, van még tér felfelé, elérhető, sőt akár túl is szárnyalható.

Richter:

 A long belépő triggert kapott, el is indult felfelé a piac, de az első célár zónát nem érte még el. Lassan mozog, ezért vannak bennem kérdőjelek, főleg egy ilyen bull hangulatban, minta  tegnapi. A trade managementre érdemes odafigyelni, mentalitástól függően akár nullába húzni a stopot vagy a kockázatot csökkenteni/ felezni a meglepetések elkerülése érdekében.("in pl 5310, sl agro 5220, tp1 5450, tp2 5550, tp3 5600, 90 vs 130/240/290, találati arány kb 65%. (RR ~1,5R/2,6R/3,2R)"